CHOP – Urban Grill: pasiune pentru vin și ambianță dinamică

CHOP – Urban Grill: pasiune pentru vin și ambianță dinamică

Chop Urban Grill

”Alegerea designerului este la fel de importantă precum crearea conceptului culinar. Pentru o experiență culinară completă este nevoie de: design cu atenție la detalii, ambianță plăcută, servicii ireproșabile și preparate de calitate”spune Bozso Tamas, fondatorul celui mai cool restaurant & wine bar deschis recent în Cluj. 

Aflat în Platinia Shopping Center, un nou spațiu comercial în Cluj, CHOP - Urban Grill continuă lanțul de wine-baruri CRUSH, din Cluj și Satu Mare. 

E o bucurie să vedem câteva dintre cele mai frumoase scaune din portofoliul nostru – Softshell, de la Vitra, Cyborg Stick de la Magis, și Nerd, de la Muuto, integrându-se de minune în  acest spațiu a cărui întreagă filosofie are la bază câteva principii pe placul nostru: autenticitate, pasiune, calitate.

Chop Urban Grill

De la CRUSH la CHOP

Povestea relației noastre cu vinul a început în septembrie 2012, odată cu deschiderea CRUSH coffee house & wine bar în Satu Mare. Unii prieteni îi spun cafenea, alții bistro, cert este că ceea ce găsești în centrul orașului este un loc care te face să-ți dorești să te retragi puțin din cotidian și să observi de pe margine. Ferestrele mari îți permit să rămâi conectat la viața de zi cu zi, o desfășurare a unei străzi cochete din micul oraș, în timp ce îți savurezi paharul de vin.

Chop Urban Grill

În martie 2014, conceptul nostru s-a extins și în Cluj-Napoca, orașul reper al Transilvaniei. Misiunea noastră continuă și aici, organizând periodic degustări de vinuri pentru a le face cunoștință clujenilor cu cele mai noi soiuri ale cramelor. Meniul nostru include și preparate care acompaniază perfect orice sticlă de vin servită. În weekenduri, cu un pahar de prosecco și muzică, petrecem alături de cei care ne trag pragul. După puțin timp de la deschidere, Crush a devenit un punct de referință în metropolă.

Chop Urban Grill

În aprilie 2017, am acceptat o nouă provocare. Tot alături de vinurile cramelor noastre preferate, am ales să creăm un concept de urban grill house. CHOP - Urban Grill reușește să-ți aducă în față un steak preparat după gusturile tale, chiar în fața ta, lângă un pahar de vin.

Chop Urban Grill

Ambianța celei mai recente locații

Cu scopul suținerii unei experiențe complete în gastronomia de calitate, designul creează o atmosferă specifică prin combinarea mai multor texturi: fier și alamă pentru mai multe articole de mobilier, pietre aglomerate și mate pentru bar, podele de stejar auriu, stejar sălbatic pentru dulapurile de vin și mese, tapițerie albastru-gri pentru canapele, oglinzi și beton. Unul dintre elementele cheie ale proiectului este transparența, prin urmare întreaga zonă de pregătire din spatele barului - inclusiv cuptorul Josper grill- este lăsată la vedere. Astfel, ei pot urmări îndeaproape procesul de pregătire al preparatelor comandate.

Chop Urban Grill

Vinurile reprezintă în continuare un element definitoriu pentru caracterul restaurantului, prin urmare expunerea lor a necesitat o atenție deosebită. Dulapurile de vinuri au fost poziționate în zonele cu viziblitate maximă.

Schema de culori a fost gândită ca un dialog între culorile calde și cele reci.

Colaborarea cu designerul noului CHOP – Urban Grill.

Alegerea designerului este la fel de importantă precum crearea conceptului culinar. Pentru o experiență culinară completă este nevoie de: design cu atenție la detalii, ambianță plăcută, servicii ireproșabile și preparate de calitate.

Chop Urban Grill

Tocmai de aceea îi mulțumim lui Cosmin Todor că a reușit să creeze spațiul în care clienții noștri să se poată bucura de un steak exact pe gustul lor alături de un vin de calitate.

Cât de mult contează pentru un astfel de loc să aibă piese de design autentic?

Orice proiect de design interior trebuie să fie într-o armonie perfectă cu conceptul culinar, dar și cu publicul țintă pe care și-l dorește la masă restaurantul.

Momentan piața din Cluj nu este pregătită pentru restaurante care investesc maximum de potențial în design. Consider că designul interior trebuie să fie într-o proporție de 15% construit din piese care se evidențiază prin identitate și renume, însă restul de 85% trebuie doar să completeze aceste piese prin materiale de calitate.

Chop Urban Grill

Împreună cu Cosmin Todor, am încercat să aducem în locație câteva elemente cheie care să exprime calitatea, simplitatea, dar, în același timp, creativitatea locului. Aceste elemente care ridică calitatea ambianței sunt: scaunele NERD, Softshell, Cyborg și corpurile de iluminat FLOS.

Identitatea noastră se păstrează în continuare și în acest concept: accente industriale, elemente naturale și tonuri de culoare roșie.

Fotografii: Reuel Negrea

Te-ar putea interesa

Locuință unifamilială pe strada Tolstoi, semnată Outline Architecture Office
Cafea, bere și design la următorul nivel: Charles de Gaulle nr. 3

Alte articole de blog

Descoperă și alte subiecte de interes legate de evenimente, lansări de produse, profile de designeri sau ghiduri de materiale

Vezi toate
TendințeSăptămâna de design de la Milano 2024

Săptămâna de design de la Milano 2024

Recent s-a încheiat Milano Design Week, cel mai important eveniment global dedicat designului de mobilier dar nu numai. Pe lângă prezentările găzduite de standurile Salonului de mobilă, orașul este...

Design IconsEames Lounge Chair acum și pe textil!

Eames Lounge Chair acum și pe textil!

Confortul suprem a reprezentat obiectivul principal atunci când designerii Ray și Charles Eames au decis să conceapă Lounge Chair-ul ce le poartă numele. Noua versiune de Eames Lounge Chair vine în...

Evenimente IntroExpoziția Vitra Prouvé Roadshow la București

Expoziția Vitra Prouvé Roadshow la București

Prouvé este un exemplu excelent al ingeniozității tehnologice ce a marcat mai ales perioada de după al doilea război mondial. În cadrul Romanian Design Week 2023 Intro alături de partenerii locali ...

Ghid de amenajareCum să-ți alegi materialul de tapițerie pentru mobilier

Cum să-ți alegi materialul de tapițerie pentru mobilier

Una dintre cele mai mari provocări atunci când ne pregătim să cumpărăm mobilier tapițat este să știm cum alegem materialul. Este o discuție pe care o avem des cu clienții noștri.

TendințeTop 10 produse vândute în 2022

Top 10 produse vândute în 2022

Am realizat pentru voi un top al celor mai vândute produse ale anului 2022.

INTROducingBoomerang sau spiritul idealului modernist de confort

Boomerang sau spiritul idealului modernist de confort

Fotoliul Boomerang este un obiect reprezentativ pentru stilul designerilor Hvidt & Mølgaard. Alura sa elegantă dar lejeră este subliniată de finisajele impecabile și materialele de cea mai bu...

Write some content about what they says about your store.
Write some content about what they says about your store.
Write some content about what they says about your store.