s
Blog
Sunete de înaltă fidelitate

În principiu există două categorii de oameni: cei care abia așteaptă luna decembrie ca să se delecteze cu colinde românești sau internaționale și cei care nu știu cum să mai scape de ele. Indiferent de preferințele voastre, sculele muzicale de la Vita Audio au fost gândite să vă gâdile urechile armonios, într-un echilibru perfect de acuratețe sonoră și putere în wați.

Un cadou perfect pentru partenerul de viață ar fi R1. Este compact, are un singur difuzor dar este capabil de un sunet incredibil de amplu. Ascunde sub capotă radio FM, DAB și un foarte practic ceas deșteptător. Ecranul LCD își ajustează automat luminozitatea, ba chiar se "stinge" după un răstimp. Nici un risc așadar să fixați cu privirea micul ecran al aparatului în nopțile mai agitate.

R1

Cu R2i trecem deja în altă ligă. Vorbim de un adevărat iPhone/iPod dock echipat cu două difuzoare și o amplificare de calitate. Are ieșiri și intrări ceea ce-l califică drept un veritabil centru audio al unui living mai mic sau al unui birou. Iar mica și eficienta telecomandă este chiar binevenită.

R2i

Și ajungem ușor la vârful de gamă de la Vita Audio, R4i. După ce a făcut turul cronicilor entuziaste ale presei de specialitate, poate acum poposi acum și sub bradul vostru de unde poate emite liniștit cel mai amplu sunet la calitate maximă dintr-o incintă relativ compactă. Două difuzoare de top, subwoofer ascuns dedesubt, CD player mp3, dock iPod/iPhone, amplificare de 80W, tuner FM și DAB,intrare USB, intrări audio auxiliare, telecomandă cu buton luminos rotativ și ar mai fi multe de parcurs în CV-ul lui R4i dar am prefera să le descoperiți singuri la un test la noi in showroom.

R4i

Cea mai bună manieră de a încerca potențialul gamei Vita Audio este o audiție de muzică clasică. Noi vă propunem un disc de excepție comercializat exclusiv în România de către Intro. Este vorba despre ultimul proiect al compozitorului și producătorului Petre Inspirescu, albumul "Pădurea de Aur", realizat împreună cu un grup de tineri studenți la Conservator. O îmbinare subtilă de instrumentație simfonică cu elemente de muzică electronică, discul este disponibil pe CD sau dublu vinyl într-un ambalaj realizat cu multă grijă la detalii.

Yojik ConCon

  • Mihai Gurei
  • noutățiRuark Audio
mobile