s
Blog
Pahare amuzante

Pahare pentru apă, pentru vin alb, roșu, lichior, șampanie, whisky și lista poate continua. Niciodată nu avem seturi complete pe fiecare tipologie, pentru mai mulți invitați. Stați liniștiți: este firesc, nu țineți un bar-restaurant acasă. Mai bine niște pahare amuzante care pot fi folosite în mai multe situații. Unele care vor stârni și discuții la masă.

Designerul ceh Maxim Velcovsky este preocupat de re-interpretarea unor obiecte devenite ultra-banale, precum paharele din plastic sau farfuriile din carton întâlnite la orice picnic sau adunare câmpenească. El le produce din materiale prețioase precum porțelanul sau celebra sticlă de Boemia. Noi vă propunem Juice cup, un pahar perfect pentru băuturi non-alcoolice.

Juice Cup

O colecție originală este InsideOut, o suită de pahare cu diverse funcțiuni dar cu un element comun: designul în "negativ". Recipientul în care este turnat lichidul este ascuns într-un alt cilindru din sticlă. Pe lângă efectul vizual spectaculos, paharul mai are un avantaj major: băutura rămâne rece de vreme ce peretele de sticlă nu este în contact direct cu mâna.

InsideOut Martini Glass

InsideOut Liquer Glass

Am lăsat la urmă cea mai versatilă gamă, creația grupului de designeri Norway Says. Numite Same Same but Different, cele trei pahare din set au forme puțin diferite dar împreună alcătuiesc o coloană unitară atunci când sunt stivuite într-o anumită ordine. Deoarece nu sunt identice, paharele pot îndeplini multe funcții și sunt perfecte pentru servit o multitudine de băuturi, de la răcoritoare sau apă până la whisky sau cognac.

Same Same But Different

  • Eli Țara
  • noutăți
mobile