s
Blog
Hai să ne jucăm!

Ne dorim să păstrăm ceva din candoarea și inocența copilăriei chiar și când devenim adulți și ajungem să avem copii la rândul nostru. Jocul ne permite să ne dezvoltăm imaginația și să redescoperim bucurii simple alături de cei mici. Noi vă propunem obiecte pe care le veți îndrăgi cu toții în egală măsură.

Un ceas precum Tabla este un permanent motiv de amuzament și notițe simpatice. Vine dotat cu burete din fetru si crete colorate. Ah, și puteți însemna orele dacă vreți.

Tabla


Coșul Restore creat de către designerul finlandez Mika Tolvanen poate deveni indispensabil în orice cămin, chit că adăpostește cuminte tot felul de jucării, altfel împrăștiate prin toată casa, reviste sau chiar lemne pentru foc. Deoarece este realizat din fetru rigid obținut din sticle de plastic reciclate, Restore nu zgârâie parchetul dar nici nu alunecă.

Restore

Puteți să-l umpleți și cu carnețele pline de desene sau ciorne ale unui viitor roman. Avem și noi câteva modele create de brandul englezesc Nineteenseventythree din carton reciclat și hârtie. Coperțile sunt imaginate de către Sanna Annukka sau Darling Clementine și noi nu am rezistat tentației de a alege cel puțin câte unul.
De la aceeași companie provin și minunatele felicitări de Crăciun cu care v-am obișnuit deja în ultimii ani. Aveți de ales între modele individuale însoțite și de plic sau puteți alege un pachet de 12 modele diferite cu care să vă vrăjiți toți prietenii sau partenerii de afaceri.

1973

L'oiseau

  • Eli Țara
  • editorialnoutăți
mobile