s
Blog
Poftiți la masă!

Nu știm alții cum sunt dar nouă ne place să profităm de sosirea Sărbătorilor și să ne reîmprospătăm colecția de veselă și tacâmuri. Vine multă lume la masă și nu ne-ar deranja câteva exclamații de încântare.
Ar fi bine să începem cu o față de masă nouă. Există pe piață o grămadă de modele, imprimate, cusute, dintr-o mulțime de tipuri de materiale. Dacă doriți un obiect unic vă recomandăm fețele de masă create de către actrița-designer Maria Popistașu. Fiecare model are un desen diferit cusut manual cu fir gros, asemeni contururilor de obiect realizate vectorial într-un program de calculator. Materialele, culorile și dimensiunile fețelor de masă sunt și ele unicat. Ilustrațiile sunt legate de ritualul mesei și sunt inspirate din cărți de bucate uitate.

Modelul decorativ nostalgic dar în spirit modern se potrivește de minune cu o gamă de farfurii și boluri din porțelan create de către designerul danez Gry Fager pentru Normann Copenhagen. Patternul folosit ne amintește de picnicurile însorite din grădină sau de la pădure.

MorMor Blue plates

MorMor Blue sugar bowl

MorMor Blue bowls

Dacă serviți micul dejun s-ar putea să aveți nevoie de câteva suporturi pentru ouă fierte. Da, se poate folosi un mic pahar dar ce faci cu cojile sau stropul de sare? Creația unui alt danez, Ole Jensen, pare macheta miniaturală a unui obiectiv arhitectonic dar, în fapt, suportul din portelan Surface slujește perfect scopurilor menționate mai sus, cu adâncituri gândite pentru ou, coji și sare.

Surface

V-am mai sugera și un set de 16 tacâmuri minimale realizate din oțel mat desenate de către Aaron Probyn tot pentru Normann Copenhagen. Sunt foarte bune și drept cadou.
Normann Cutlery

Poftiți la masă!

  • Eli Țara
  • noutăți
mobile