s
Blog
Ritualul ceaiului

Fie că îl preferăm pe cel dulce și fructat, cu arome mieroase, pe cel negru cu gust puternic, stringent sau aromele strânse ca într-un buchet floral ale ceaiului verde, cu toții ne bucurăm de binecunoscuta licoare.

Cu o tradiție de peste două milenii în cultivarea plantelor aromate, ceaiul precum și ceremoniile de servire sunt adevărate repere culturale pentru multe popoare de pe întreg mapamondul. În timp ce în Japonia ceaiul verde este cea mai populară băutură servită cu preparatele tradiționale, în Myanmar este folosit ca aliment, tibetanii au un întreg ritual complex pentru servirea sa, egiptenii l-au ales ca băutura națională, în India este fiert cu zahăr și mult lapte, pe când britanicii preferă să adauge laptele la final, peste băutura fierbinte.

Fiecare dintre noi își poate crea propriul ritual de servire a ceaiului folosindu-ne de colecțiile preferate de porțelanuri. Intro îți propune mai multe servicii, fie realizate din porțelan fin, britanic, fie forme minimaliste, sculpturale semnate de designeri nordici.

Bulky tea cup

Bulky Cookie jar

Bulky Tea pot

Familia

Sprig 

  • Eli Țara
  • Bulkynoutăți
mobile