s
Blog
Geometrie și culori

Vă amintiți cu siguranță din copilărie oalele și ibricele emailate în culori vesele care populau bucătăriile noastre. După cum știți materiale și finisaje de demult sunt din nou la mare căutare așa că brandul danez Normann Copenhagen a decis să pună din nou în producție colecția Krenit creată de către Herbert Krenchel în 1953. Boluri și farfurii de diverse dimensiuni sunt realizate din oțel negru care este apoi emailat pe interior în culori nostalgice. Krenit a primit Medalia de Aur anul ulterior din partea Le Trienale di Milano. Acum puteți aranja masa cu diverse astfel de piese în nuanțe ce completează elegant culorile apetisante ale preparatelor culinare.

Krenit

În plus le puteți asorta cu niște șervete textile precum cele semnate Anne Lehmann. Numite Diamond Kitchen Towels, șervetele vin la set de trei, fiecare cu un pattern diferit.

Diamond Towels

Pentru o pată de culoare adaugați râșnița din lemn Plus sau un set de sare și piper amuzant realizat din plută și porțelan. Capacele alb sau negru trădează ușor ce se ascunde în recipient.

Plus

58ºN

Tot din plută sunt și seturile de dopuri imaginate de Aurelien Barbry care vor fi foarte utile pentru prețioasele sticle de vin pe care nu ați reușit să le finalizați în timpul unei singure mese.

Winestoppers

Wine Pourer

Puteți să adăugați și câteva boluri din gama MorMor Ribbed, decorate cu un patern în relief inspirat de împletituri din lână.

MorMor Ribbed cup

MorMor Ribbed bowl

  • Eli Țara
  • noutăți
mobile