s
Blog
Biroul muzical "La Boite Concept"

"Biroul meu sună formidabil!" Poate fi o replică bună cu care să începi o conversație nu?

Asta în situația în care ești posesorul unei mese de birou cu sunet de înaltă fidelitate incorporat semnată La Boite Concept. Inventatorii acestui birou au pornit de la nevoia noastră firească de a savura muzica preferată în timp ce redactăm un e-mail, citim ultimele știri sau actualizăm poza de profil pe Facebook.

Și cum majoritatea albumelor sunt acum stocate direct în computer sau telefon, cel mai simplu este să le conectăm direct cu sistemul audio integrat ingenios în structura biroului. Poziționarea celor șapte difuzoare create special are drept rezultat un sunet stereo spațial plin de claritate chiar și atunci când ne plimbăm prin încăpere sau punem de-o petrecere cu toată gașca.

În plus beneficiezi de un set de amplificatoare care au grijă să ducă puterea maximă a sistemului la 130W în 8 ohmi. Iar cireașa de pe tort o reprezintă placa de sunet dedicată Burr Brown ce folosește tehnologie de vârf pentru a optimiza sunetul computerului și al pieselor compresate în format digital. Conectarea se face direct prin USB fie că ești fidel Windows sau pasionat de Mac.

Biroul beneficiază de două alte intrări audio la care poți atașa un iPod/iPhone (cu o mufă dedicată Sendstation prin care poți și încărca bateria), orice alt model de player mp3 sau chiar și un TV.
Modelul de vârf al gamei LD130 este finisat cu materiale de cea mai bună calitate: picioare din lemn stratificat furniruite, lăcuite mat sau lucios, incintă acustică din MDF și blat îmbrăcat în piele neagră.

Gama birourilor muzicale La Boite Concept cuprinde două alte modele mai compacte. LD120 are caracteristici similare cu modelul superior (putere totală 120W), este disponibil în mai multe culori dar pierde 12 cm în lungime. LD100 este croit exact pentru un laptop (poate adăposti chiar și un model de 17'), are putere ceva mai mică (100W), șase difuzoare și blat îmbrăcat în silicon cu proprietăți anti-vibrație.
Ai nevoie doar de câteva minute în compania lui LD130 ca să-i înțelegi conceptul. Vino să-l descoperi și să-l testezi la Intro.

  • Mihai Gurei
  • editorialLa Boite Concept

Comentarii la acest articol ( 0 )

Lasă un comentariu

mobile