s
Blog
Vazele și formele lor insolite

Luna martie vine cu zile însorite și aer proaspăt de primăvară. Este momentul cel mai potrivit să-ți împrospătezi camerele cu flori colorate și parfumate. Fie că apreciezi buchetele ample sau preferi o floare solitară, suportul în care le așezi poate transforma întregul aranjament într-o piesă admirabilă. Dacă nu ești adeptul clasicelor vaze de cristal și cauți o formă scupturală care să evidențieze frumusețea florilor , noi ți-am pregătit o selecție de obiecte cu adevărat speciale.

Seria de vaze Weight creată de designerul Decha Archjananun se întoarce la esența funcționalității. Fiecare vază este compusă din două părți: o bază de ciment pentu apă și o ramă subțire de oțel pentu a susține floarea. Sunt minimaliste, funcționale și de mare efect!

Ô este o familie de accesorii din lut, ce are ca membrii o carafă, o vază și un coș de fructe. Precum un trio de personaje expresive, unul slab, altul scund și celălalt rotofei, se completează reciproc, însă arată la fel de bine și individual. Dacă ești mai noncomformist, poți aranja diferite tipuri de plante în toate recipientele, creându-ți astfel propriul terrarium.

Vaza Closely Separate are o formă deconstructivistă ce amintește de cum pot obiectele vechi să ducă către idei noi, atunci când ne schimbăm un pic perspectiva. Closely Separated este un obiect ce poate fi interpretat și ca o sculptură, însă devine cu adevărat de impact atunci când este completat de o floare.

  • editorialMuuto
mobile