s
Blog
Și holurile au nevoie de atenție

Dacă primăvara se numără bobocii, noi numărăm accesoriile! Când vine vorba de dormitor, living, bucătărie sau baie, stăm și cugetăm pe îndelete cum să accesorizăm aceste camere. Însă pentru hol tindem să dedicăm timp direct proporțional cu mărimea spațiului și astfel această încăpere devine neglijată.

După cum e și vorba - importantă este călătoria, nu destinația - îți propunem să transformi acest spațiu neglijat într-o pânză colorată care să te binedispună de fiecare dată când o privești!

Amenajarea holului nu trebuie să fie extrem de complexă pentru a avea un impact plăcut. Câteva accesorii ingenioase pot crea un spațiu de tranziție foarte interesant. Dacă ai un hol îngust și ți-e frică să nu pară și mai îngrămădit, poți crea impresia de luminozitate și aerisire prin adăugarea unor oglinzi interesante și unor veioze sau lampadare de efect.

Orice hol, oricât de mic, poate fi transformat într-un spațiu de depozitare eficient prin montarea unor polițe sau etajere . Perfecte pentru astfel de spații sunt Corniches de la Vitra. Poți depozita o mulțime de lucrușoare pe ele sau poți expune tablouri și trofee, tranformând astfel spațiul într-o mini galerie.

Poți experimenta o plimbare prin parc de fiecare dată când treci dintr-o cameră în alta. Cuierele Tree de la Swedese și un ceas frumos cu cuc pot avea același efect liniștitior ca și foșnetul frunzelor sau cântecul păsărelelor.

Holul poate fi locul perfect pentru a experimenta cu culori puternice, fără a aduce un aer încărcat spațiului. O carpetă moale în culoarea ta preferată poate fi un răsfăț atât pentru tălpi cât și pentru privire.

Dacă ai un spațiu mai generos poți concepe o sală de așteptare primitoare pentru oaspeții tăi. O băncuță confortabilă, o măsuță de cafea interesantă, câțiva biscuiți într-un bol colorat și nici nu își vor da seama când au trecut cele cinci minute cât te-ai lăsat așteptat.

Indiferent de dimensiuni, cu accesoriile potrivite orice hol are potențialul de a deveni un spațiu plin de vitalitate. Cum se apropie și curățenia de primăvară, e momentul perfect să experimentezi cu forme și culori noi. Spor la treabă și multă inspirație!

  • Eli Țara
  • editorialSwedeseVitra
mobile