s
Blog
Coloana sonoră a unei zile perfecte de vară

Într-o vară capricioasă ca aceasta trebuie să savurăm din plin zilele autentice, cele în care soarele este cu adevărat dogoritor. Fiecare moment trebuie omagiat cum se cuvine alături de muzică bună. De la micul dejun până la asfințit, vă propunem niște gadgeturi capabile să redea notele cele mai fine, fie că vorbim de un radio online, un album din colecția de pe laptop sau ultimul hit salvat pe telefonul mobil.

Revo este o companie scoțiană ce și-a propus încă de la înființare să combine cele mai importante principii de design cu cea mai recentă tehnologie audio digitală. Mai mult, și-au dorit să reinventeze noțiunea de aparat radio. Creațiile lor au fost copleșite deopotrivă cu premii de design (IF Awards, Red Dot Design) cât și cu cronici favorabile din partea presei hi-fi (What Hi-Fi?, Stuff). Produsele Revo sunt pregătite să comunice armonios cu telefoanele mobile, tablete sau rețeaua Wi-Fi din locuință.

Dimineața zilei perfecte de vară ar putea începe când vrem noi dacă programăm alarma digitală a modelului Revo Axis X3. Aparatul încape perfect pe noptieră, iar ecranul tactil este extrem de ușor de folosit chiar și când pleoapele sunt îngreunate de somn. Ai putea să-l rogi să te trezească pe acordurile de samba ale postului Nova Brasil FM. Sau cu melodia care te obsedează de ceva vreme, salvată în iPhone-ul pus la încărcat pe dock-ul lui Axis X3. Nu-ți fă probleme: amplificatorul de clasă D și cei 8W ai săi de cea mai bună calitate sunt perfect capabili să te trezească și dintr-un vis prea frumos. Ok, dacă vrei să continui, există întotdeauna butonul Snooze. 

După ce-ai tras o gură de aer tonic și te-ai dezmorțit nițel, Revo SuperConnect îți dă întălnire în bucătărie. Ce zici de niște clătite cu zmeură, o cafea proaspăt măcinată și cele mai recente știri de la Monocle Radio? Îl regăsești ușor cu unul cele 8 butoane presetate. Știm, e greu să alegi dintre cele 16000 de stații indexate de radioul tău.

După aspectul său retro ai putea crede că trebuie să te mulțumești cu radio FM. Te informăm că SuperConnect se mai conectează și la Wi-Fi, Bluetooth, are un ecran OLED delicios și un mare buton de volum care aduce la potențial maxim amplificatorul de clasă D 15W.

Pentru după-amiază propunem niște cocktailuri răcoritoare și niște gustări ușor picante servite pe terasă, ideal în compania unor buni prieteni. Pentru acest moment v-am sugera Revo K2, un turnuleț bine dotat sonic.

Cei 40W sunt susținuți de două amplificatoare clasă D și răspândiți 360 de grade de către setul de difuzoare inteligent plasate pe toată suprafața aparatului. K2 recepționează radio, fie el FM sau online, are dock retractabil de iPad sau iPhone și telecomandă.

Seara se poate încheia mai devreme sau mai târziu și dacă ai nevoie de ceva putere în plus de ce să nu inviți toate gadgeturile tale Revo la petrecere? Le setezi pe toate pe Groove FM de pildă și te-ai ales cu o suită de incinte sonore ce fredonează la unison.

Produsele Revo sunt disponibile prin Intro. Vino să le testezi la noi în showroom sau cumpără-le direct online. Nu vei fi dezamăgit.

» ARTICOL SIMILAR: Biroul muzical "La Boite Concept"

 

  • Mihai Gurei
  • GadgetNoutățiRevo

Comentarii la acest articol ( 0 )

Lasă un comentariu

mobile