s
Blog
Cuplo Vasa: design interactiv marca Dragoș Dogaru

 

În urmă cu un an, pasiunea lui Dragoș Dogaru pentru designul de obiect se concretiza odată cu lămpile geometrice și minimaliste Cuplo™ 360, continuând cu modelele Cuplo™ Colors, o serie de ”mingi” colorate îmbrăcate în țesătură tricotată. De curând, pe o măsuță în showroomul nostru am așezat Cuplo™ Vasa, ultima piesă din gama Cuplo, semnată de Dragoș.

E un obiect ce intră la fel de bine în rolul de vază, lampă de veghe sau element decorativ, și care se înscrie în aceeași linie de îmbinări surprinzătoare de materiale, interactivitate și multifuncționalitate care stă la baza conceptului de design al întregii game.

Cuplo™ Vasa cuprinde un interior personalizabil - realizat din hartie pliată pe tehnica origami, o bază din lemn de fag sau frasin, corp din sticlă borosilicată, eprubetă interioară detașabilă și sistem de iluminare tip LED pe baterii.

Sistemul de iluminat tip LED poate fi comandat prin telecomandă în 12 culori disponibile, având și un timer de funcționare pentru 4 ore / 8 ore.

Înainte să experimenteze cu designul de produs, Dragoș Dogaru a cumulat pe rând, timp de 10 ani, experiență într-o sumedenie de domenii conexe: publicitate, design grafic și identitate de brand, design de ambalaj, display de produs sau design de spații expoziționale. Toate acestea, așezate pe temelia unei specializări în inginerie, mai exact -- automatizări, ca absolvent și masterand al Facultății de Inginerie Tehnologică din cadrul Universității Transilvania în Brașov, și ca student într-un stagiu Socrates-Erasmus la Vitus Bering University College Horsens, în Danemarca.

Te invităm să testezi Cuplo Vasa la noi în showroom și să îi încerci toate culorile, sau dacă te-am convins deja, o poți achiziționa direct din magazinul nostru online!

 

  • Elena Stefan
mobile