s
Blog
Karimoku: un nou standard japonez de fabricare a mobilierului

Showroomul nostru a prins accente grafice și de culoare-neon odată cu sosirea a trei măsuțe eye-candy ce întruchipează perfecțiunea japoneză aproape intimidantă: sunt primele piese pe care le primim de la producătorul Karimoku New Standard, cu sediul la Aichi Prefecture, în centrul Japoniei.

Un brand ce reunește semnăturile unora dintre cei mai promițători designeri internaționali, Karimoku New Standard produce piese funcționale cu personalitate, realizate majoritatea din lemn masiv (arțar, castan, stejar), menite să întâmpine nevoile stilului de viață urban al secolului 21. Sustenabilitatea e un aspect pe care compania niponă îl are în permanență în vedere: în încercarea de a păstra și revitaliza pădurile japoneze și de a reda echilibrul industriei locale, lemnul de esență tare folosit provine de la copacii cu diametru redus ce au rămas nefolosiți, sfârșind cel mai adesea ca așchii pentru celuloză.

» ARTICOL SIMILAR: ”Gama de mese și măsuțe Nudo"

Karimoku New Standard e un brand ce se bazează pe o înțelegere profundă a meșteșugului japonez, îmbinând tradiția cu tehnologiile inovatoare. Pentru o mostră palpabilă de farmec și know-how japonez, vă invităm în showroomul nostru din Roma, 43 bis!

 

 

  • Elena Stefan

Comentarii la acest articol ( 0 )

Lasă un comentariu

mobile