s
Blog
e15: două decenii de lux subtil și manufactură fără cusur

Cumpără orice produs din colecția e15 până în data de 15 noiembrie și beneficiezi de condiții speciale! Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii.

Înființată în 1995 de către arhitectul Philipp Mainzer și botezată după codul poștal al primului atelier de lucru din Londra, compania germana e15 se situează în segmentul premium pe piața internațională de mobilier. O simplitate nouă, radicală, a marcat debutul colecției și a pus bazele identității brandului ce promovează designul modern, atemporal. e15 se adresează iubitorilor de mobilier din lemn care știu să aprecieze o manufactură fără cusur, realizată cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Compania are o reputație de lider în pionieratul lucrului cu lemnul masiv, în cea mai pură formă a sa. Majoritatea produselor sunt realizate din stejar european, ce provine din păduri sustenabile din Germania. Dincolo de utilizarea lemnului, compania dispune de o gamă largă de materiale rafinate și finisaje prețioase. e15 colaborează cu ateliere de lucru din Europa alese pe sprânceană.

e15 reușeste să împace atât proiectele contract cât și pe cele rezidențiale, oferind produse compatibile cu diverse spații. Din dorința de a explora culturi și abordări creative cât mai variate,  Philipp Mainzer a reușit să închege o colecție armonioasă de mobilier și accesorii pentru casă, cu ajutorul unor artiști și designeri apreciați precum Arik Levy, Stefan Diez sau Mark Holmes. Un dram de lux și mult bun gust: acestea sunt principalele atuuri ce caracterizează produsele e15.

Toamna aceasta,brandul german a împlinit 20 de ani, timp în care a deschis reprezentanțe în peste 40 de țări de pe glob și a obținut o mulțime de premii apreciate în industrie. Bestsellerele companiei se regăsesc, astăzi, în muzee de artă și design răspândite pe tot globul. 

  • Eli Țara
  • e15Philipp Mainzerprofil de brand
mobile