s
Blog
INTROducing: Brands & Friends

Iarna asta, cine se aseamănă se adună la Intro! Pentru prima dată, printre piese de mobilier iconice și obiecte design inedite, găsești pe rafturile noastre accesorii vestimentare, cosmetice bio și bijuterii ce completează universul nostru de inovație și autenticitate.

Alături de cele mai noi piese din colecțiile noastre, te întâmpinăm cu o selecție de branduri premium ce îți vor oferi idei de cadouri cu stil, pentru tine și pentru cei dragi. Poți alege piese individuale care spun o poveste, sau poți crea o diversitate de cadouri modulare cu teme speciale, de sezon. Din colecțiile magazinului de fashion avangardist Entrance am selectat ochelari de soare, la fel de necesari și în anotimpul rece, și genți cu design neconvențional, semnate de creatori de modă internaționali consacrați.

Pentru că frigul aspru cere o îngrijire delicată și naturală, am adus de la MioBio cosmetice 100% organice, alese din ţări cu tradiţie în industria bio.

Ți-am pregătit, de asemenea, o selecție specială de bijuterii made in Bulgaria, de care ne-am îndrăgostit la ediția Autor de anul acesta: piese realizate în serie limitată sau unicat, pe care le vei regăsi exclusiv la noi.

Găzduim și un brand autohton drag nouă, Oval, ce se distinge în noul val al designului de bijuterie contemporană prin contururile expresive, discreție și prețiozitate.

Vino să ne cunoști prietenii! O varietate de obiecte unice te așteaptă, de luni până sâmbătă, în showroomul nostru de pe strada Roma 43 bis.

  • Elena Stefan
  • AutorEntranceIntroducing Brands&FriendsMiobioOval
mobile