s
Blog
Native Union scoate accesoriile tech din anonimat

Native Union

Dacă Apple a perfecționat designul device-urilor pe care le folosim zilnic – mai simplu, mai ușor de controlat, mai suplu, mai elegant – Native Union s-a născut pentru a aplica aceleași principii în cazul accesoriilor tech, o piață dominată de obiecte din plastic, impersonale, perisabile. „E o discrepanță prea mare între designul dispozitivelor Apple și cel al accesoriilor care le însoțesc. O persoană își atinge zilnic telefonul, în medie, de aproximativ 300 de ori. A fost firesc să ne imaginăm o versiune îmbunătățită a experiențelor din jurul acestor device-uri” – spun fondatorii.

Native Union este rezultatul ”uniunii” spontane și naturale a două viziuni antreprenoriale compatibile: Igor Duc deținea un startup în industria designului de mobilier, în timp ce John Brunner era deținătorul unei companii de design industrial. Pasionați de tehnologie, obsedați de perfecțiune și detaliu, la curent cu cele mai rafinate materiale folosite în designul de mobilier, cei doi au pus bazele unei colecții de accesorii tech pe care industria aproape că le aștepta de prea mult timp – soluții frumoase și contemporane, adaptate utilizatorului modern. Compania cu sedii în Hong Kong și Los Angeles împlinește, anul acesta, un deceniu.

Un încărcător echipat cu un sistem inteligent de depozitare a cablurilor, realizat din marmură naturală și aluminiu folosit în industria aeronavelor, un cablu lung, de mai bine de doi metri, ultra-rezistent și care îți permite toată libertatea de mișcare, sau un încărcător cu USB sub forma unui breloc simpatic, pe care să îl poți avea tot timpul la îndemână, sunt câteva exemple de obiecte marca Native Union, care nu doar că îți ușurează relația cu tehnologia, dar pe care îți vei dori și să le ai tot timpul la vedere. 

Din ianuarie, experiența Native Union se testează și la noi în showroom, unde vei găsi o selecție de accesorii care te vor convinge că până și cele mai rutinate gesturi (încărcarea zilnică a telefonului mobil, de pildă) pot deveni mai plăcute, sau care pot deveni cadoul ideal for that tech-savy friend of yours.

Native Union

Native Union

Native Union

Native Union

 

Native Union

Native Union

Native Union

 

 

 

 

 

  • Elena Stefan
  • Native Union
mobile