s
Blog
Pauza de aer curat - cum să alegi mobilierul de exterior

Lucrezi de acasă, ai revenit de la birou după o zi agitată sau pur și simplu ai un răgaz de week-end. O pauză de aer curat este esențială. Amenajarea spațiului de terasă sau a balconului nu este întotdeauna o prioritate dar poate deveni o extensie confortabilă a locuinței spre exterior. Rămâi încrezător că mobilierul tău nu se depreciază din cauza soarelui puternic sau al intemperiilor alegând materiale potrivite. Iată câteva aspecte pe care îți sugerăm să le urmărești:

citeşte în continuare
Cele mai frumoase scaune lansate la Milano

Tehnologii ascunse ochiului, materiale surprinzătoare, reinterpretări contemporane ale unor stiluri celebre, sunt doar câteva dintre elementele care au reușit să ne atragă atenția și să ne facă să zăbovim ceva mai mult în jurul acestor scaune lansate la Salonul de Mobilă de la Milano. 

citeşte în continuare
Marmura, un material-vedetă în 2015

În ton cu evoluția spectaculoasă a tehnologiei, materialele sunt, astăzi, reinventate și redescoperite. Între acestea, marmura strălucește prin proprietățile sale: eleganță, varietate estetică, durabilitate, sunt calități prețioase ce atrag tot mai mulți designeri de produs de pretutindeni.

citeşte în continuare
mobile