s
Blog
Lansările începutului de an, la târgurile internaționale de design

Tom Dixon SuperTexture

Calendarul târgurilor internaționale de mobilier design a bifat deja două dintre cele mai importante evenimente ale industriei: IMM Cologne și Maison et Objet. Am pregătit o listă cu câteva dintre noutățile noastre preferate, în materie de curaj, inovație sau pur și simplu inspirație.

citeşte în continuare
O nouă generație de mobilier văzută la Târgul de la Paris

Targul Maison & Objet 2016

Multe dintre piesele de mobilier lansate la ediția proaspăt-încheiată a târgului Maison & Objet 2016, unul dintre cele mai importante evenimente de lifestyle, mobilier și decorațiuni la nivel mondial, sunt expresii miniaturale ale noului stil de viață, caracteristic generației Y. 

citeşte în continuare
Noi soluții de amenajare a spațiilor, la cel mai mare târg de design scandinav

În fiecare an, la început de februarie, frigul nordic înțepător e domolit de verva Săptămânii de design de la Stockholm. Pe o listă de cuvinte-cheie ale ediției de anul acesta, ce a avut loc între 2 și 8 februarie, se înscriu termeni ca "eficientizarea spațiului", "noua simplitate" sau "maximalism scandinav".

citeşte în continuare
Marmura, un material-vedetă în 2015

În ton cu evoluția spectaculoasă a tehnologiei, materialele sunt, astăzi, reinventate și redescoperite. Între acestea, marmura strălucește prin proprietățile sale: eleganță, varietate estetică, durabilitate, sunt calități prețioase ce atrag tot mai mulți designeri de produs de pretutindeni.

citeşte în continuare
Un an de colaborări frumoase: topul celor mai bune proiecte din 2014

Privim înapoi către un an plin de colaborări fructuoase și vă invităm să descoperiți un top al celor mai importante șase proiecte amenajate, anul trecut, cu piese din portofoliul nostru.

citeşte în continuare
mobile