s
Blog
Lansările începutului de an, la târgurile internaționale de design

Tom Dixon SuperTexture

Calendarul târgurilor internaționale de mobilier design a bifat deja două dintre cele mai importante evenimente ale industriei: IMM Cologne și Maison et Objet. Am pregătit o listă cu câteva dintre noutățile noastre preferate, în materie de curaj, inovație sau pur și simplu inspirație.

citeşte în continuare
Săptămâna designului la Milano: cele mai bune 5 momente

Casa Vitra la Milan Design Week

Nu există un prilej mai oportun pentru a exprimenta deliciile pe care Milano ți le poate oferi decât Săptămâna designului, care se petrece în miez de primăvară, în fiecare an. Și de această dată, ne întoarcem cu multe amintiri frumoase din metropola Lombardiei: pe cinci dintre acestea le împărtășim cu voi.

citeşte în continuare
O nouă generație de mobilier văzută la Târgul de la Paris

Targul Maison & Objet 2016

Multe dintre piesele de mobilier lansate la ediția proaspăt-încheiată a târgului Maison & Objet 2016, unul dintre cele mai importante evenimente de lifestyle, mobilier și decorațiuni la nivel mondial, sunt expresii miniaturale ale noului stil de viață, caracteristic generației Y. 

citeşte în continuare
Tendințe în designul de mobilier: cu ce rămânem din 2014

Dacă designul de inspirație nordică, cu ale sale linii curate, simple, în nuanțe neutre, s-a menținut puternic în trend și în 2014, perindările echipei noastre pe la târgurile internaționale au scos la iveală alte șase tendințe interesante, ce își vor găsi cu siguranță evoluția anul acesta. 

citeşte în continuare
mobile