Despre noi

Intro este un showroom de design situat în zona Dorobanți din centrul Capitalei. Ne-am dorit să creăm aici un spațiu inspirațional unde iconuri de design sunt însoțite de piese contemporane ce poartă semnătura celor mai reputați designeri din lume. Încă din 2002 ne-am propus sa onorăm designul autentic și să prezentăm o selecție originală de branduri recunoscute sau de avangardă, focusându-ne pe creații menite să treacă testul timpului și să devină adevărate piese de colecție. Veți regăsi în portofoliul nostru mobilier divers pentru întreaga casă, de la canapele și fotolii până la mese, scaune, paturi, măsuțe, rafturi cât și o mulțime de decorațiuni inedite. Portofoliul nostru cuprinde creatii semnate Charles şi Ray Eames, George Nelson, Verner Panton sau Eero Aarnio, dar şi de către staruri ale momentului precum Ronan şi Erwan Bouroullec, Jasper Morrison, Mathew Hilton, Konstantin Grcic, Autoban sau Donna Wilson.

 

→ Descoperă întreaga noastră selecție de mobilier și decorațiuni

 

Cu entuziasm, sursă perpetuă de forțe proaspete, oferim soluții inedite pentru amenajarea oricărui spațiu, iar serviciile noastre se ridică la standardele produselor pe care le prezentăm. Credem în rolul esențial al arhitectului într-un proiect și sprijinim în permanență eforturile acestuia de a transmite mai departe viziunea estetică esențializată într-un proiect arhitectonic sau de design interior. Suntem mândri de implicarea, de-a lungul timpului, într-o serie de proiecte de amenajare ale unora dintre cele mai surprinzătoare estetic spații, fie puburi, restaurante, birouri sau săli de așteptare, din București și din țară. Printre acestea enumerăm Fratelli, Energiea, Casa di David, Biutiful, Lacrimi și Sfinți, Phill, Le Bistro (Le Club), Crush Wine Bar, Corks, Curtea Berarilor, sau sediul O.A.R. De asemenea putem menționa printre clienții noștri corporate companii precum BRD, Raiffeisen Bank, Regina Maria, Deloitte, Băneasa Shopping City, Orange, Starcom MediaVest, Leo Burnett, CAP, Tempo Advertising, Immpuls.

 

Descoperă proiectele realizate cu sprijinul Intro

 

Mai mult decât un showroom de design contemporan, Intro înseamnă o echipă de oameni pasionați. Credem în valoarea poveștilor care însoțesc obiectele din jurul nostru și în puterea designului de a transforma în bine lumea, de la limitele spațiilor în care locuim și până la societatea aflată în plină evoluție estetică. Susținători ai designului autentic până la capăt, ne-am asumat și misiunea de agenți culturali, concretizată de-a lungul timpului într-o serie de prezentări, expoziții și dezbateri pe tema designului de mobilier.

Citește despre evenimentele noastre în secțiunea blog