Termeni și condiții

CONDIȚII DE UTILIZARE

-----

 

PREZENTARE

 

Acest site este menținut de Intro Design Concept S.R.L. . In cadrul site-ului , termenii "noi", și "al nostru" se referă la Intro Design Concept SRL. Societatea noastră oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru tine, în calitate de utilizator, condiționat de acceptarea de catre tine a tuturor termenilor, condițiilor, regulilor și avizelor menționate în acest document cât și în cele intitulate Politica de confidențialitate și Politica de returnare.

 

Prin vizitarea site-ului nostru și/sau cumpărand ceva de la noi, activitatea ta este cuprinsă în "serviciul" prestat de noi și ești de acord ca această activitate să fie acoperită de următorii termeni și condiții ("condiții de utilizare", "termeni"), inclusiv termenii, condițiile și regulile adiționale menționate aici și/sau disponibile pe hyperlink-uri. Aceste Conditii de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatori care doar vizitează paginile site-ului, furnizori, clienți, comercianți și/sau contributori de conținut.

 

Te rugăm sa citești aceste Condiții de utilizare cu atenție înainte de accesarea sau utilizarea site-ului nostru. Accesând sau folosind orice parte a site-ului, ești de acord ca activitatea ta să fie acoperită de aceste Conditii de Utilizare. Dacă nu ești de acord cu toți termenii și condițiile prezentului contract , atunci nu poți accesa site-ul sau folosi nici unul dintre serviciile oferite pe site. Dacă aceste Condiții de utilizare sunt considerate o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la aceste Condiții de utilizare.

 

Ai posibilitatea să consulți cea mai recentă versiune a Condițiilor de utilizare, în orice moment, pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din aceste Condiții de utilizare prin publicarea unor actualizări și/sau modificări aduse site-ului nostru. Este responsabilitatea ta să verifici periodic această pagină pentru a constata modificările. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului după afișarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificari.

 

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Ei ne oferă platforma de comerț electronic care ne permite să va vindem produsele și serviciile noastre.

 

 

SECȚIUNEA 1 – CONDIȚIILE PENTRU  MAGAZINUL ONLINE

 

Fiind de acord cu aceste Condiții de utilizare, declari că ești cel puțin la vârsta majoratului sau că ești la vârsta majoratului și ne-i dat consimțământul pentru a permite oricarui minor aflat în întreținerea ta să utilizeze acest site. O încălcare sau violare a oricăreia din Condiții va duce la rezilierea imediată a prestarii Serviciilor catre tine.

 

 

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul pentru oricine din orice motiv, în orice moment. Înțelegi că, conținutul tău (cu excepția informațiilor despre carduri de credit), poate fi transferat necriptat și implică a). transmiterea pe diverse rețele, precum și b). modificări pentru conformarea și adaptarea la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului în rețele.

Ești de acord să nu reproduci, duplici, copiezi, vinzi, revinzi sau exploatezi vreo parte a Serviciului, mod de utilizare a  Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site prin intermediul căruia se furnizează Serviciul, fără acordul nostru expres în scris.

Titlurile folosite în acest contract sunt incluse numai pentru ușurința lecturii și nu vor limita sau afecta altfel prezentele conditii.

 

 

SECȚIUNEA 3 - DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

 

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.

 

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre SOCIETATE pe SITE.

 

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, fara preaviz.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa.

 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. SOCIETATEA va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata online folosind cardul:Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie frnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.

 

Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

 

 

SECȚIUNEA 3 - EXACTITATEA, INTEGRALITATEA ȘI ACTUALIZAREA INFORMAȚIILOR

 

Noi nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informare generală și nu ar trebui să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse primare de informații, mai precise, mai complete sau mai actuale. Decizia te a te baza exclusiv pe materialul prezentat pe site este luată pe propriul tău risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informații istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de să modificăm conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nici o obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Ești de acord că este responsabilitatea ta să monitorizezi schimbările de pe site.

 

 

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ADUSE SERVICIILOR ȘI PREȚURILOR

 

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul în orice moment să modificăm sau să întrerupem Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia), fără notificare, în orice moment. Noi nu vom fi răspunzatori față de tine sau orice terță parte pentru vreo modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

 

 

SECTIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII

 

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot fi in cantități limitate și sunt susceptibile de returnare sau înlocuire numai în conformitate cu Politica noastră de returnare.

Facem toate eforturile pentru a reda cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre prezentate pe site. Nu putem garanta ca felul în care monitorul tău prezintă culorile este cel mai acurat posibil. Îți recomandăm să calibrezi monitorul în funcție de gradul și tipul de iluminare al spațiului în care îl folosești.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, sa limităm vânzarea produselor sau serviciilor noastre catre orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile acestora pot fi modificate în orice moment fără preaviz, la decizia noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe vânzarea oricarui produs, în orice moment. Orice ofertă pentru vreun produs sau serviciu facută pe acest site este nulă acolo unde este interzis.

Nu garantăm că, calitatea produselor, serviciilor cumpărate sau obținute de tine vor corespunde așteptărilor tale sau că erori aferente Serviciului vor fi corectate.

 

 

SECȚIUNEA 6 - PRECIZIA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi plasate pe site-ul nostru. Putem, din proprie inițiativă, sa limităm sau sa anulăm cantitățile achiziționate per persoană, per societate comercială sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate de către sau cu același cont de client, pe același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresa de facturare și/sau livrare. În cazul în care facem o modificare într-o comandă sau o anulăm, putem încerca să îți notificăm această acțiune prin contactarea pe adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizat în momentul în care a fost făcuta comanda.

Ne rezervăm dreptul să limităm sau să împiedicăm comenzi care, în opinia noastră exclusivă, par a fi plasate de către comercianți, re-vânzători sau distribuitori.

 

Ești de acord să oferi informații de cumpărare și referitoare la cont  care sunt de actualitate, complete și exacte  pentru toate achizițiile efectuate folosind magazinul nostru. Ești de acord să actualizezi imediat informațiile de cont și alte informații, inclusiv adresa ta de e-mail, numere de card de credit și datele de expirare, astfel incât să putem finaliza tranzacțiile tale și să te contactăm după cum este necesar.

 

Pentru mai multe detalii, te rugăm să parcurgi Politica de Returnare.

 

 

SECȚIUNEA 7 - LINK-URI CATRE TERȚI

 

Anumit conținut, anumite produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale de la terțe părți.

Link-urile de la terțe părți de pe acest site te pot direcționa către site-urile unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea materialelor sau site-urilor unor terțe părți, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților, nu garantăm și nu vom avea nici o răspundere sau responsabilitate pentru orice materiale, produse sau servicii ale terților.

Noi nu sunt responsabili pentru nici un prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau folosirea de bunuri, servicii, resurse, conținut, sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu orice site-uri ale unor terțe părți. Te rugăm să citești cu atenție politicile și practicile terților  și asigură-te că le înțelegeți înainte de a face orice tranzacție. Reclamațiile, cererile, nemulțumirile sau întrebările privind produsele terților trebuie să fie direcționate către terțele părți respective.

 

 

SECȚIUNEA 8 - COMENTARIILE UTILIZATORILOR , FEEDBACK-UL ȘI ALTE DOCUMENTE

 

În cazul în care, la cererea noastră, vei trimite anumite informații ( de exemplu înscrieri la concursuri) sau fără vreo solicitare prealabilă din partea noastră vei trimite către noi idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie on-line, prin e-mail, prin poștă, sau prin altă manieră (denumite în mod colectiv "comentarii"), ești de acord că putem, în orice moment, fără restricții, edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în orice mediu orice comentarii pe care le transmiți către noi. Nu avem si nu vom avea nici o obligație a). să pastrăm comentariile în mod confidențial, b). să plătim o compensație pentru comentarii sau c). să răspundem la comentarii.

 

Putem, dar nu avem nici o obligație de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care-l putem considera, în opinia noastră, ca fiind ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau altminteri inacceptabil, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei parți sau Condițiile de utilizare de față.

 

Sunteți de acord că, comentariile tale nu vor fi natură sa încalce vreun drept al oricărei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca înregistrată, de confidențialitate, de confidențialitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Ești de acord în continuare că, comentariile tale nu vor conține materiale defăimătoare sau ilegale, abuzive sau obscene, viruși informatici sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta funcționarea Serviciului sau al site-ului ce îl oferă. Nu poți folosi o adresa de e-mail falsă, nu poți pretinde a fi altcineva decât tine însuți/însăți, cu scopul de a ne induce în eroare pe noi sau terțe părți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice fel de comentarii, cat și pentru acuratețea acestora. Nu ne asumăm responsabilitatea și nu ne asumăm nici o obligație pentru orice comentarii postate de tine sau orice terță parte.

 

 

SECȚIUNEA 9 - INFORMATII PERSONALE

 

Inregistrarea de informații cu caracter personal prin intermediul magazinului este reglementată de politica noastră de confidențialitate. A se  vedea politica noastră de confidențialitate.

 

 

SECȚIUNEA 10 - ERORI, INEXACTITĂȚI SAU OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului, care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierea produselor, de stabilirea prețurilor, promoții, oferte, taxele de transport ale produsului/produselor, timpul de transport sau disponibilitatea produsului/produselor. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inadvertențe sau omisiuni, de a schimba sau actualiza informațiile, anula comenzile în cazul în care orice informație din cadrul Serviciului sau site-ul corespondent este inexactă, în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ai transmis comanda).

Nu ne asumăm nici o obligație în legătură cu actualizarea, modificarea sau clarificarea informațiilor din cadrul Serviciului sau de pe site-ul corespondent, inclusiv și fără a ne limita la informații legate de preț, cu excepția celor prevăzute de lege.Nici o dată de actualizare sau împrospătare aplicată în cadrul Serviciului sau  pe site-ul corespondent, nu semnifică că toate informațiile Serviciului sau ale site-ului corespondent au fost modificate sau actualizate.

 

 

SECȚIUNEA 11 - UTILIZĂRI NEPERMISE

 

În plus față de alte interdicții stabilite în Condițiile de Utilizare, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: a) în scopuri ilegale, b) în scopul de a solicita altor persoane să acționeze sau să participe la activitati ilegale; c) în scopul de a încălca regulamentele, regulile, legile internaționale sau cele ale statutului Român sau reglementari locale; d) în scopul de a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora, e) în scopul de a hărțui, abuza, aduce injurii, atingere, de a defăima, calomnia, discredita, intimida sau discrimina în funcție de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate;  f) să prezinte informații false sau eronate, g) a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de coduri rău intenționate care pot fi folosite în scopul de a afecta funcționarea sau sistemul de operare al Serviciului sau al oricărui site conex, alte site-uri sau internet-ul; h) de a colecta sau urmări informațiile personale ale altor persoane, i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape, j) în scopuri obscene sau imorale sau k) de a se amesteca în sau de a  se sustrage regulilor de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web legat de acesta, ale altor site-uri, sau de pe Internet. Ne rezervăm dreptul de a limita dreptul de utilizarea de către tine a Serviciului sau orice alt site legat de acesta, pentru încălcarea oricăreia dintre regulile privind utilizările nepermise.

 

 

SECȚIUNEA 12 - GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

 

Noi nu garantăm și nu prezentăm garanții că utilizarea de către tine a serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau de încredere.

Ești de acord că, din când în când, am putea întrerupe oferirea serviciului pe perioade nedeterminate de timp sau anula serviciul în orice moment, fără notificare prealabilă.

Ești de acord, în mod expres, sa îți asumi riscul atât în cazul utilizării, cât și în cazul incapacității de a utiliza corect acest Serviciu. Acest Serviciu și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul altor servicii sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de către noi) furnizate "ca atare" și "ca disponibile" utilizării de către tine, fără nici o reprezentare, garanție sau condiție de vreun fel, fie exprese sau implicite, încluzănd orice garanție implicită sau condiție de vandabilitate, calitate comercială, convenabilității utilizării într-un anumit scop, durabilitate, titlu, precum și garantii de neîncălcare.

Sub nici o formă Intro Design Concept S.R.L., directorii noștrii, funcționarii, angajații, afiliații, agenți, contractori, stagiari, furnizorii, furnizorii noștri de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru prejudicii, pierderi, revendicări sau orice daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau importante, de orice fel, inclusiv, fără limitarea pierderilor de profit, venituri pierdute, economiile pierdute, pierderi de date, costurile de înlocuire, sau orice alte daune similare, fie pe bază de contract, prejudiciu (incluzând prin neglijență), răspundere strictă sau altfel, care decurg din utilizarea oricărora dintre serviciile sau produsele achiziționate sau pentru orice altă revendicare legată în orice fel de utilizarea serviciului sau orice produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, orice pierdere sau prejudiciu de orice fel suportate ca urmare a folosirii serviciului sau orice conținut (sau produsul) afișat, transmis, sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă a fost informat de posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată la maximum permis de lege.

 

SECȚIUNEA 13 - DESPAGUBIRI

 

Sunteți de acord să despăgubiți și să garantați Intro Design Concept S.R.L. și partenerii, directorii, agenții, contractorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, stagiarii și angajații săi, pentru orice pretenție sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocați, înaintate de orice terță parte care decurg din încălcarea de către tine a acestor Condiții de Utilizare sau nerespectarea documentelor pe care le conțin ca referință sau încălcarea de către tine a oricăror reguli sau a drepturilor unei terțe părți.

 

SECȚIUNEA 14 - REZILIEREA

 

Obligațiile și responsabilitățile părților asumate înainte de data încetării prezentului acord își vor păstra valabilitatea în orice scop legal.

Aceste Condiții de utilizare sunt în vigoare pana la solicitarea ta sau a noastră de încetare.

Poți cere anularea acestor Condiții in orice moment prin notificarea directă a faptului că nu mai dorești să utilizezi serviciile noastre sau atunci când încetezi utilizarea site-ului nostru.

Dacă, în opinia noastră, nu reușești sau bănuim că nu ai reușit să te conformezi oricărui termen sau prevederi ale acestor Condiții de Utilizare, putem, de asemenea, denunța prezentul acord în orice moment, fără notificare, iar tu vei rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data rezilierii. Ca o consecință a celor de mai sus, se poate refuza accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestuia).

 

SECȚIUNEA 16 - ÎNTREGUL ACORD

 

Eșecul în exercitarea sau executarea de catre noi a oricărui drept sau oricărei prevederi cuprinse în aceste Condiții de Utilizare nu va constitui o renunțare la astfel de drepturi sau prevederi.

Aceste Conditii de Utilizare, precum și orice politici sau norme de funcționare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciile constituie întregul acord și înțelegerea între tine și noi și guvernează utilizarea de către tine a Serviciului, înlocuind orice acorduri anterioare sau actuale, de comunicare și propuneri, fie pe cale orală sau scrisă, dintre tine și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Condițiilor de Utilizare).

Orice neclarități în interpretarea acestor Conditii de utilizare nu vor fi interpretate împotriva editorului.

 

SECȚIUNEA 17 – LEGEA

 

Aceste Condiții de Utilizare, precum și orice acorduri distincte prin care putem oferi servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu normele legilor statului Român.

 

SECȚIUNEA 18 - MODIFICĂRI LA CONDITII DE UTILIZARE

 

Puteți parcurge cea mai recentă versiune a Condițiilor de Utilizare, în orice moment, in această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la propria inițiativă, să actualizăm, modificăm sau înlocuim orice parte a acestor Condiții de Utilizare prin publicarea unor actualizări și modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea ta să verifici site-ul nostru periodic pentru eventualele schimbări. Continuarea utilizării sau accesul la site-ul nostru sau la serviciu, ulterior eventualelor modificări aplicate acestor Condiții de Utilizare, constituie un accept al acestor modificări.

 

SECTIUNEA 19 - DATE DE CONTACT

 

Eventualele întrebări despre Condițiile de Utilizare trebuie expediate la office@introdesign.ro.

 

 

POLITICA DE RETURNARE

 

Conform politicii noastre, termenul pentru solicitarea returnării produsului/produselor este de 10 de zile. Dacă au trecut 10 zile de la cumpărare, din păcate, nu îți putem asigura restituirea sau  înlocuirea produsului.

 

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului"- OG nr. 130/2000 (republicata)

 

 

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, este necesar să faci o notificare în scris pe adresa de e-mail office@introdesign.ro iar produsul/produsele trebuie să fie nefolosit/e și în aceeași stare în care l-ați/le-ați primit. Trebuie să fie, de asemenea, în ambalajul original.

 

Nu se pot returna:

Vouchere cadou

Produse listate cu prețul redus

Produse customizate la cererea clientului (tapițerie, finisaje lemn, piatră, sticlă, metal etc)

 

Pentru a completa procesul de returnare, produsul/produsele trebuie însoțite de o copie a facturii.  Te rugăm să nu trimiți produsul/produsele direct către furnizorul nostru.

 

Rambursare (dacă este cazul)

Odată ce produsul returnat este primit și verificat, îți vom trimite un e-mail pentru a te anunța că am primit produsul/produsele. De asemenea, te vom anunța dacă cererea de rambursare a fost aprobată sau respinsă.

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgărieturi, lovituri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Dacă cererea este aprobată, atunci rambursarea ta va fi prelucrată, iar suma îți va fi transferată în mod automat pe cardul de credit sau prin metoda originală de plată, într- un anumit număr de zile.

 

Rambursări întârziate sau lipsă (cum procedezi în aceste situații).

Dacă nu ai primit încă rambursarea, verifică încă o dată contul bancar.

Contactează apoi compania care a emis cardul de credit (de pildă Visa sau MasterCard), poate dura ceva mai mult timp pentru ca rambursarea să fie procesată.

Pasul următor, contactează banca emitentă a cardului. De multe ori există un timp de procesare înainte de a fi afișată o rambursare.

Dacă ai urmat toți acești pași și încă nu ai primit banii înapoi, te rugăm să ne contactezi la office@introdesign.ro .

 

Produse listate cu prețul redus (dacă este cazul)

Doar produsele la preț normal pot fi rambursate, din păcate, produsele listate cu prețul redus nu pot fi rambursate.

 

Schimburi (dacă este cazul)

Toate produsele expediate de către noi sunt verificate înainte de livrare pentru a ne asigura că sunt în stare bună. Cu toate acestea în situațiile în care produsul/produsele sunt defecte sau deteriorate iar ambalajul este în stare bună îți vom schimba produsul/produsele. În această situație este necesar să ne semnalezi aceste aspecte pe e-mail la office@introdesign.ro în maxim 48 de ore de la recepția produsului/produselor. Te rugăm să însoțești informația de detalii legate de comandă (număr, dată, nume/societate pe care s-a plasat comanda) și de fotografii sugestive cu defectele/deteriorările descoperite. După confirmarea noastră poți expedia produsul/produsele la adresa:

Intro Design Concept S.R.L.

Strada Roma Nr. 43bis, București, cod poștal 011773

Telefon/Fax 0212309137, office@introdesign.ro

În această situație costurile de transport pentru returnare și re-trimiterea produsului/produselor sunt acoperite de noi.

 

În caz contrar, îți sugerăm să semnalezi deteriorarea ambalajelor direct curierului în momentul în care recepționezi produsele comandate. În acest caz coletul/coletele sunt desfăcute în prezența curierului și se completează un certificat de constatare în care se menționează eventualele deteriorări ale produselor expediate.

 

Dacă ai nevoie să înlocuiești produsul/produsele cu altul/altele din aceeași categorie, trimite un e-mail la office@introdesign.ro și după ce primești confirmarea noastră, poți expedia produsul/produsele la adresa:

Intro Design Concept S.R.L.

Strada Roma Nr. 43bis, București, cod poștal 011773.

 

Cadouri

În cazul în care produsul a fost marcat ca și cadou atunci când a fost cumpărat și expediat direct către tine, vei primi un credit cadou pentru valoarea produsului returnat. Odată ce produsul returnat este primit, un voucher cadou va fi trimis către adresa ta de e-mail.

 

Dacă produsul nu a fost marcat ca și cadou atunci când a fost cumpărat sau dacă cel care ți l-a oferit a cerut livrarea produsului la adresa lui, vom returna produsul la adresa acestuia iar persoana respectivă va afla de produsul/produsele returnate.

 

Transport

Pentru a returna produsul/produsele, te rugăm să aștepți confirmarea noastră pe e-mail si apoi să expediezi produsul/produsele pe adresa:

Intro Design Concept S.R.L.

Strada Roma Nr. 43bis, București, cod poștal 011773.

 

Costurile de transport pentru returnarea produsului/produselor tale vor intră în sarcina ta cu excepția cazului menționat mai sus. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primești un produs returnat, costurile de returnare vor fi deduse din rambursarea ta.

 

Timpul de livrare a produsului/produselor schimbat/e poate varia în funcție de disponibilitatea în stocul nostru sau al furnizorului nostru.

 

Dacă expediezi un produs cu o valoare de peste 300 lei cu TVA inclus, îți sugerăm să iei în considerare utilizarea unui serviciu de transport ce poate fi urmărit sau să achiziționezi o asigurare de transport pe valoarea bunului/bunurilor transportate.

Nu putem garanta primirea produsului returnat.

 

 

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

 

----

 

SECŢIUNEA 1 – CE FACEM CU INFORMAŢIILE TALE?

 

Când cumperi ceva de pe magazinul nostru digital, în cadrul procesului de vânzare cumpărare, colectăm informaţiile personale pe care ni le furnizezi, precum numele, adresa şi adresa de e-mail.

Când vizitezi magazinul nostru digital, primim automat adresa de protocol internet (IP) a calculatorului tău pentru a obţine informaţii care ne ajută să stabilim care este browser-ul şi sistemul tău de operare.

Marketing electronic (dacă este cazul): cu permisiunea ta, putem să îți trimitem e-mail-uri privind magazinul nostru, produse noi şi alte actualizări.

 

SECTIUNEA 2 – CONSIMŢĂMÂNT

 

Cum obţineţi consimţământul meu?

Când ne furnizezi informaţii personale pentru finalizarea unei tranzacţii, verificarea cărţii de credit, emiterea unei comenzi, plasarea unei comenzi sau returnarea unei achiziţii, considerăm că ți-ai dat consimţământul să colectăm aceste informaţii şi să le utilizăm numai în scopul respectiv. Dacă îți solicităm informaţii personale pentru un alt motiv, precum marketingul, fie îți vom solicita direct consimţământul expres, fie îți oferim posibilitatea de a spune nu.

 

Cum îmi retrag consimţământul?

Dacă, după ce ți-ai dat consimţământul, te răzgândești, poți să-ți retragi în orice moment consimţământul ca noi să te contactăm, să colectăm sau să folosim informațiile tale. O poți face cu un e-mail la office@introdesign.ro sau prin poştă la adresa:

Intro Design Concept S.R.L.

Str. Roma nr. 43bis, București, cod poștal 011773

 

SECŢIUNEA 3 – SHOPIFY

 

Magazinul nostru digital este găzduit pe Shopify Inc.  Această firma ne pune la dispoziţie platforma online de comerţ electronic, care ne permite să îți vindem produsele şi serviciile noastre. Datele tale sunt stocate în baza de date a Shopify şi în aplicaţia generală a Shopify. Datele sunt stocate pe un server protejat cu firewall.

 

Plata:

Dacă alegi un procesator de plată directă pentru finalizarea cumpărăturii, Shopify stochează datele de pe cartea ta de credit. Acestea sunt criptate conform standardului de securitate a datelor în cadrul industriei cardurilor de plata (PCI-DSS). Datele tranzacţiei de cumpărare sunt stocat numai atât timp cât este necesar pentru finalizarea tranzacţiei de cumpărare. După ce tranzacţia este finalizată, informaţiile referitoare la tranzacţia de cumpărare sunt şterse.

Toți procesatorii de plata directă se conformează standardelor stabilite de PCI-DSS, gestionate de Consiliul pentru Standarde de Securitate în industria Cardurilor de Plată, care reprezintă un efort conjugat al celor mai importante mărci din industrie, precum Visa, MasterCard, American Express şi Discover.

Cerinţele PCI-DSS ajută la asigurarea unei procesări securizate a informaţiilor privind cardul de credit de către magazinul nostru şi de către prestatorii noştri de servicii.

 

SECŢIUNEA 5 – SERVICII ASIGURATE DE TERŢI

 

În general, prestatorii terţe părţi utilizaţi de noi vor colecta și utiliza informaţii personale numai pentru a le permite prestarea serviciilor pe care aceştia ni le asigură.

Însă, anumiți prestatori de servicii terţe părţi, precum procesatorii de plată directă sau alţi procesatori de tranzacţii de plată, au propriile lor reguli de confidenţialitate cu privire la informaţiile pe care noi trebuie să le punem la dispoziţia lor privind tranzacţia ta de cumpărare.

Pentru aceşti prestatori, îți recomandăm să parcurgi regulile lor de confidenţialitate, astfel încât să înţelegi maniera în care informaţiile tale personale vor fi utilizate de prestatorii respectivi.

O dată ce părăsești website-ul magazinului nostru sau ești redirecţionat către un alt website sau o altă aplicaţie, nu te mai regăsești sub incidența Declaraţiei noastre de Confidenţialitate sau al clauzelor Termenilor Serviciilor website-ului nostru.

 

Link-uri

Când dai clic pe link-uri găzduite pe website-ul nostru, acestea va pot direcţiona în afara site-ului nostru. Nu suntem răspunzători de practicile de confidenţialitate ale altor site-uri şi îți recomandăm să parcurgi declaraţiile de confidenţialitate ale acestora.

 

SECŢIUNEA 6 – SECURITATE

 

Pentru protejarea informaţiilor tale personale, adoptăm măsuri rezonabile de precauţie şi respectăm regulile de bună practică din domeniul nostru pentru a ne asigura că acestea nu sunt pierdute, utilizate abuziv, accesate, dezvăluite, modificate sau distruse.

Dacă ne furnizezi informaţii privind cardul tău de credit, informaţiile sunt criptate utilizând tehnologia stratului de siguranţă (SSL) stocată cu o criptare AES-256. Deşi nici o metodă de transmitere pe internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură, noi respectăm toate prevederile PCI-DSS şi aplicăm suplimentar standarde general acceptate în acest domeniu.

 

SECŢIUNEA 7 – COOKIES

 

Mai jos este o lista a cooky-urilor pe care le utilizăm noi. Le-am listat aici astfel încât să poți alege dacă dorești să renunţi la cookies sau nu.

_session_id, unique token, pentru fiecare sesiune de cumpărături, permite Shopify să stocheze informaţii cu privire la sesiunea ta (referrer, landing page etc.).

_shopify_visit, nu păstrează date, se menţine timp de 30 de minute de la ultima vizită, utilizat de sistemul intern de statistică al furnizorului nostru de website pentru a înregista numărul de vizite.

_shopify_uniq, nu păstrează date, expiră la orele 0.00 (raportat la vizitator) din ziua următoare, contorizează numărul de vizite la magazin efectuate de un client.

cart, unique token, persistent 2 săptămâni, stochează informaţii privind conţinutul coșului tău

_secure_session_id, unique token, sessional

storefront_digest, unique token, pe termen nelimitat Dacă magazinul are o parolă, este utilizat pentru a stabili dacă vizitatorul are acces.  

 

SECŢIUNEA 8 – VÂRSTĂ

 

Prin utilizarea acestui site declari că ai cel puţin vârstă majoratului şi că ne-ai acordat consimţământul ca noi să permitem oricărui minor aflat în întreţinerea ta să utilizeze acest site.

 

SECŢIUNEA 9 – MODIFICĂRI ALE REGULILOR DE CONFIDENŢIALITATE

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste reguli de confidențialitate în orice moment, astfel că vă rugăm să le consultaţi frecvent. Modificările şi clarificările vor intra în vigoare imediat după postarea lor pe site. Dacă aducem modificări substanţiale acestor reguli, vă vom comunica aici că acestea au fost actualizate, astfel încât să știi ce informaţii colectăm şi în ce circumstanţe le utilizăm.

Dacă magazinul nostru este achiziţionat de o altă societate sau fuzionează cu o altă societate, informaţiile tale ar putea fi transferate noilor proprietari, astfel încât aceștia să poată continua să vă vândă produse.

 

ÎNTREBĂRI ŞI INFORMAŢII DE CONTACT

 

Dacă dorești să accesezi, să corectezi, să modifici sau să ştergi informaţiile personale pe care le deținem, să înregistrezi o plângere, sau pur şi simplu dorești mai multe informaţii contactează-ne la office@introdesign.ro sau prin poştă la

Intro Design Concept S.R.L.

[Ref.: politica de confidențialitate]