s
Proiecte
Bucătărie românească într-un decor de inspirație nordică

Restaurant La Hambar

Gurmanzii din București și nu numai se pot bucura, în sfârșit, de un spațiu în care se îmbină perfect excelența în farfurie cu un decor compus din mobilier de cea mai fină calitate. Suntem mândri să fim asociați cu restaurantul La hambar ce mizează, ca și noi, pe excelență și calitate de top.

citeşte în continuare
Apartament A & A

Căminul este spațiul în care ne regăsim sufletește după o zi epuizantă, locul în care putem împărți o cină delicioasă sau depăna povești la o cafea pe canapea. Când vine vorba despre proiectul de amenajare de față, compatibilitatea între dorințele proprietarilor și viziunea arhitectului de interior a dus la un rezultat spectaculos.

citeşte în continuare
BOB deschide o nouă cafenea pe Calea Dorobanți

BOB Kaffeehaus

Același BOB care animă rondul Aviatorilor cu cafea top-notch și atmosferă de weekend în fiecare zi, a adulmecat noul spațiu de birouri boutique D’OR, de pe Calea Dorobanți 32. A adus aici tot arsenalul de preparare a cafelei și s-a instalat într-un context minimalist, modern și primitor – nu degeaba se spune că home is where your dog is — și a așezat o nouă siglă pe perete: DAS BOB KAFFEEHAUS.  

citeşte în continuare
INN Residence: culoare și dinamism în nordul capitalei

INN Residence, by Bogdan Ciocodeica

Situat într-un cartier privilegiat din nordul capitalei, cu vedere la pădure, acest apartament a fost creat cu scopul de a fi închiriat. Provocarea care i-a revenit arhitectului Bogdan Ciocodeică a fost, așadar, de a se pune în pielea viitorilor chiriași și de a le anticipa nevoile și preferințele. 

citeşte în continuare
mobile