s
Blog
De Ceramică, cu Mădălina Teler

De Ceramică este proiectul în care Mădălina Teler (26 de ani) investește toată pasiunea sa pentru ceramică. Cu un certificat de ”tehnician ceramist” căpătat la sfârşitul Liceului de Arte Plastice N. Tonitza, studii la Universitatea Națională de Arte, specializarea ceramică, și un master în Designul de Interior la aceeași facultate, Mădălina pare să fi descoperit de timpuriu exact ce își dorește să facă. După o vreme de experimentat în țară și în lume, planurile ei prind rădăcini în 2013 într-un atelier micuț și primitor din București, unde iau naștere obiectele de ceramică unicat, integral realizate și decorate manual.

„Apreciez funcționalitatea ceramicii, atunci când aceasta există și îmi place să cred că obiectele pe care le creez au calitatea de a fi atȃt funcționale cȃt și decorative. Din acest motiv, toate materialele pe care le folosesc sunt complet netoxice și potrivite uzului cotidian”, spune Mădălina.

Aspectul unicat al pieselor Mădălinei se regăseşte în forma lor distinctă, oarecum neregulată, ȋn texturi şi decor. Patternurile sale fie se inspiră din diferite elemente arhitecturale, precum garduri, grilaje decorative sau balustrade, fie reprezintă motive tradiționale reinterpretate sau imaginație pură.  

O serie de piese din colecția De Ceramică se regăsesc la Intro, începând de astăzi, iar Mădălina avertizează: *pot conţine urme de afecţiune.

 

 

  • Elena Stefan
mobile