s
Blog
Ajutor la curățenie

"Casa nemăturată, musafiri așteaptă." Pentru majoritatea dintre noi curățenia e o corvoadă și arareori prilej de bucurie. Măcar să ne încânte privirea ustensilele pe care le întrebuințăm. Așa că nu vă sfiiți să alegeți un cadou special și foarte util în același timp.

Marc Newson este un designer faimos deja. Un adevarat rock star. Desenează de la obiecte de artă până la interioare de avioane sau colecții de haine. Cu toate acestea una dintre cele mai cunoscute creații ale lui rămâne Dish Doctor, un suport de scurs farfurii si tacâmuri. Este realizat din material plastic lucios sau semi-transparent și combinația de verde cu portocaliu are toate șansele să înveselească blatul bucătăriei. Nu vă faceți griji în ce privește apa adunată. Ea alunecă ușor prin perforațiile din baza suportului într-o tăviță detașabilă.

Dish Doctor

Un obiect minimal ce se insinuează discret sub blatul biroului sau în baie este coșul de hârtii semnat de către designerul britanic Jasper Morrison pentru Magis. Capacul cu un decupaj rotund ascunde un inel ce poate susține un săculeț de gunoi. Practic, simplu și elegant.

Trash

Haideți să fim sinceri: de câte ori nu ne-am frustrat din cauza netrebnicei perii de toaletă? Ba nu intră ușor în recipientul de suport, ba se rastoarnă cu tot cu suport. Ufff. Normann Copenhagen impreună cu designerul Jozeph Forakis au găsit împreună o soluție genială la aceste probleme: peria Ballo. Numele produsului înseamnă în italiană "dans". Și exact asta face peria: balansează cu lejeritate în suportul greu și rotunjit. Realizată din material plastic în culori plăcute potrivite cu restul băii, peria se dovedește extrem de ușor de utilizat. Dintr-un singur gest peria intră cuminte în suportul care "dansează" calm asemeni unui Hopa Mitică.

Ballo

Știu. Vă scot din sărite firmiturile adunate pe masă sau cocoloașele de fibre textile care se plimbă de zor la orice adiere precum ciulinii Bărăganului. Să scoateți aspiratorul de fiecare dată nu e o soluție iar mătura nu prea e utilă în astfel de situații. Un cadou inspirat ar putea fi Dustpan&Broom, creația designerului danez Ole Jensen, un set ce cuprinde o perie elegantă cu mâner din lemn de fag și păr natural plus o tăviță dintr-o singură foaie de plastic, inspirată de o coală de hârtie pliată. Tăviță are și o mică gaură pentru fixat mânerul periei atunci când nu vă sunt de trebuință. Vă gândiți acum că transmiteți un mesaj greșit cu un astfel de cadou. Ei bine nu, oferiți doar o soluție inedită și foarte practică pentru o situație cu care ne confruntăm zi de zi.

Dustpan & Broom

  • Eli Țara
  • INTROducing
mobile