s
Blog
Mihai Gurei, curator în cadrul Romanian Design Week

Mihai Gurei, fondatorul Intro, recunoscut pentru pasiunea lui pentru designul contemporan a fost invitat să curateze secțiunea de design de obiect din cadrul ediției beta a festivalului Romania Design Week.

În perioada 17 - 26 mai, The Institute și Milleunium People organizează Romanian Design Week, eveniment ce va transforma Palatul Știrbei din capitală într-un spațiu efervescent, care va găzdui prezentările celor mai relevanți designeri români, ce activează în zone precum modă, arhitectură, design de produs, grafic, de interior sau fotografie. Zeci de evenimente conexe vor fi organizate în alte spații din București.

Fiecare secțiune din festival a fost atent curatată de câte un expert în domeniu. Suntem onorați pentru faptul că Mihai Gurei a fost selectat pentru alegerea obiectelor ce vor fi prezentate în cadrul secțiunii de design de produs. Cu aceeași rigurozitate ca și în cazul Intro, Mihai a ales acele obiecte care au un concept bine definit, care ne pot trezi emoții dar sunt deopotrivă funcționale și pot deveni produse viabile din punct de vedere comercial.

Intro sprijină prin acest demers designerii de produs autohtoni și își pune la dispoziția lor expertiza câștigată în 11 ani de existență în România promovând icon-uri de design de pretutindeni dar fiind în același timp în căutare permanentă de nume noi care merită promovate către iubitorii de design.

Intro organizează expoziția "Design Trendbook 2013" care poate fi vizionată pe toată durata RDW și îi invită pe cei dornici să afle care sunt trendurile în materie de design la nivel mondial să ne viziteze la showroomul nostru.

Romanian Design Week este o acțiune menită să educe publicul din România și să promoveze creativitatea locală. Sperăm ca acest demers să deschidă porți pentru creatorii români, să ia amploare an de an și să pună Bucureștiul pe harta designului contemporan, alături de alte capitale culturale.

  • editorialRomanian Design Week
mobile