s
Blog
Sistemul modular de canapele Folk

"More is better”. În jurul acestei sintagme se învârte designul colecției Folk: mai mult spătar, mai confortabil, ai multe perne, mai practic și totodată accesibil. Folk ne mulțumește toate gusturile prin versatilitatea și modularitatea dovedită.

Canapeaua Folk creată de designerul Rafa Garcia și produsă de Sancal este un exemplu perfect de confort, măestrie și inovație. Parte dintr-o colecția ce include șezlonguri, fotolii și tabureți, Folk îmbină detaliile fine cu materiale excelente. Cu o structură internă din lemn masiv de fag, captușită cu spumă rezistentă și fibre de fetru, Folk îți asigură mediul perfect pentru relaxare. Cu ajutorul unui set extra de perne moi și îmbinarea perfectă a proporțiilor șezut-spătar, designerul Rafa Garcia a reușit să materializeze într-o canapea senzația plăcută a unei îmbrățișări.

Folk este extrem de adaptabilă nevoilor utilizatorului și se poate configura în nenumărate moduri. Pentru a adăuga mai multă personalitate și un strop de avangardism camerei tale de zi, atât canapelele cât și fotoliile din gama Folk pot fi dotate cu un set de “urechi”. Acestea oferă un plus de sprijin, relaxând mușchii capului și ai gâtului.

Cu posibiliate de tapițare într-o gamă largă de materiale textile sau piele și picioare solide din lemn de fag în diferite finisaje, poți alege combinația de culori și texturi perfect  compatibilă cu interiorul locuinței tale. Pentru un plus de răsfăț vizual și tactil, spătarul și taburetul pot fi îmbrăcate într-o husă matlasată detașabilă. O adevărată plăcere să fii îmbrățișat de Folk!

 

  • Eli Țara
  • INTROducing
mobile