s
Blog
Atelierul "Scaune pentru jucării, create de copii"

Expoziția "100 de miniaturi" continuă cu un eveniment special, adresat copiilor. Vino să îți aduci prichindeii sâmbătă, 2 noiembrie, la atelierul "Scaune pentru jucării, create de copii", din noul mall Promenada. Inspirați de povești despre scaune celebre de design, micuții își vor da frâu liber imaginației pentru a crea un scaun pentru personajul lor de jucărie preferat. 

Atelierul va fi ținut de Eliza Yokina, un arhitect cu o pasiune aparte pentru imaginarul copilăriei, exprimată, de-a lungul timpului, în cadrul unor proiecte precum “Casa Minei”, cartea “Vise despre case”, sau “de-a arhitectura”.

O serie de materiale precum lemn, plastilina fimo și textile le vor sta la dispoziție celor mici, pentru a le stimula talentul și spontaneitatea.

Ne intâlnim cu toții, părinti și copii, însoțitți de jucăriile lor preferate, în librăria Cărturești din mall Promenada. Atelierul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 - 10 ani și se va ține în două grupe. Prima grupa va începe la ora 10.30, iar a doua, la 11.30.

Locurile sunt limitate. Pentru înscrieri, vă rugăm să confirmați la elena@introdesign.ro până vineri, 1 noiembrie, ora 12.00. 

  • Elena Stefan
  • Evenimente Intro
mobile