s
Blog
Cum izolezi fonic un spațiu design?

Produsele BuzziSpace sunt concepute pentru locuințe și spații de birouri, grădinițe și școli, recepții și săli de așteptare. Se remarcă prin funcționalitate, design aerisit, flexibilitate și materiale inovatoare, toate dezvoltate pornind de la o premisă umană: „great responsability in the preservation of our planet”. BuzziSpace este o companie belgiană înființată în 2007, susținută creativ de către designerul Sas Adriaenssens, creierul ingenios din spatele acestui business.

Intenția echipei belgiene de a prezenta produse multifuncționale care să poate fi folosite în diverse tipologii de spații a fost materializată prin unități de lucru și birouri modulare, soluții unice de antifonare și separare a încăperilor. „A world of silence” este motto-ul companiei, iar filosofia de lucru „cradle to cradle” se află în strânsă legăturムcu procesele naturii, materialele fiind privite asemenea unor nutrienți circulând în metabolisme sănătoase și sigure. BuzziSpace promovează acest program ce țintește continuu către îmbunătățirea produselor realizate cu ajutorul unor materiale non-toxice pentru oameni și mediu, produse create dintr-un mix de "ingrediente” care pot fi refolosite, asamblate și manufacturate cu energie regenerabilă, non-poluantă.

Unul dintre materialele rezultate se numește BuzziFelt și este un tip special de fetru realizat în întregime din PETuri reciclate. Un alt exemplu este BuzziFabric, o fibră obținută în urma unui proces de reciclare a lânii. Filosofia de lucru a companiei a fost luată drept exemplu în repetate rânduri de către alte nume din industria producătoare de mobilier, iar mulțumită BuzziSpace, reciclarea și designul frumos merg astăzi mână-n mână. Produsele din portofoliul companiei pot fi regăsite în headquarterele celor de Microsoft, Facebook sau Google, iar showroomurile BuzziSpace sunt răspândite pe întregul glob, în orașe precum Chicago, Sydney, Londra, Cologne și bineînțeles, Antwerp (Belgia). Iar în București, Intro este locul unde poți regăsi panourile acustice BuzziSpace și poți descoperi vizual și tactil toate mostrele de materiale.

BuzziSpace iubește mediul înconjurător, ne creează oaze de liniște în toată agitația citadină, ne colorează și înveselește spațiul de lucru. Ce alte motive ne-ar mai trebui ca să nu apelăm cu încredere la ei?

Premii: Design Brussels Awards 2007 (Best Belgian Product),  L’esprit Marie Claire Maison 2007 (Maison & Objet Paris),  Design at Work 2008 (Interieur Foundation),  Henry Van de Velde Label 2009 (Design Flanders),  Ecodesign Award 2009 (OVAM),  Interior Design USA 2011 (Best of Year 2011),  Henry van de Velde Label 2011 (Design Flanders),  Mixology Award London 2012 (Product of the year, Surfaces),  Metropolis Magazine Award Chicago 2012 (Best Product in Show),  Designer of the Year 2012 (Alain Gilles)
  • Eli Țara
  • Ghid de amenajareINTROducing
mobile