s
Blog
Intro @ Creative Est #0: în weekend, ne vedem la Grădina Botanică!

Se anunță soare pentru weekendul acesta,  6-7 septembrie, și e numai bine, pentru că ne vom instala frumos, alături de mai bine de 30 de branduri locale, reprezentative pentru industriile culturale și creative din România, la Creative Est #0.

Te așteptăm la Grădina Botanică, un loc verde, cu multă energie bună, pentru două zile dedicate ideilor creative transformate în afaceri sustenabile, de succes, într-o companie pe cinste, formată din noul val de creativi români : Molecule FAutorIntroFabrikCameleo, Bucuresti OptimixedLavacowSaga Filmcai verzi pe peretiBumbag - Ramona ManeaBițaColorBewise Collective MovementLaborazon Maker SpaceDizainărDesign for Kidz, Marele Deget Mare, Artskul, Turific, The Alternative School for Creative Thinking , Bucharest Design Center  și Creative Arts.

Venim cu cele mai noi accesorii de design din portofoliul nostru, și cu ceva mai mult de atât : sâmbătă, după ora 17.00, în cadrul Aperitiv Creativ, Mihai Gurei, Creative Director și Owner-ul Intro, va dezbate, alături de Mihnea Ghilduș și Irina Alexandru, doi tineri antreprenori creativi în design, parcursul unui proiect de design, de la idee până la prototip și realizarea sa, cu toate obstacolele și oportunitățile pieței din România.

 

Prețul unui bilet este de 30 de lei pe zi sau 50 de lei abonamentul pentru weekend. Biletele și abonamentele sunt disponibile online pe eventim.ro, în rețelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo și în librăriile Humanitas și Cărturești.

Creative Est #0 este un eveniment pionierat prin care Asociația ORICUM se dedică, în continuare, promovării industriilor culturale și creative din România și dezvoltării economice prin creativitate. Misiunea Asociației ORICUM este să pună România pe harta industriilor culturale și creative din estul Europei, precum și de a poziționa estul Europei ca un viitor hub global de industrii creative.

Un eveniment organizat de Asociația ORICUM cu sprijinul Universității București, susținut de Garanti Bank, provoked by Grolsch și cu sprijinul Golden Horse.

 Mai multe informații despre programul și invitații festivalului găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, iar aici vă invităm să dați de grabă attend.

  • Elena Stefan
  • Asociatia OricumCreative EstIndustrii creative
mobile