Evenimente Intro

Intro @ Creative Est #0: în weekend, ne vedem la Grădina Botanică!

Intro @ Creative Est #0: în weekend, ne vedem la Grădina Botanică!

Se anunță soare pentru weekendul acesta,  6-7 septembrie, și e numai bine, pentru că ne vom instala frumos, alături de mai bine de 30 de branduri locale, reprezentative pentru industriile culturale și creative din România, la Creative Est #0.

Te așteptăm la Grădina Botanică, un loc verde, cu multă energie bună, pentru două zile dedicate ideilor creative transformate în afaceri sustenabile, de succes, într-o companie pe cinste, formată din noul val de creativi români : Molecule FAutorIntroFabrikCameleo, Bucuresti OptimixedLavacowSaga Filmcai verzi pe peretiBumbag - Ramona ManeaBițaColorBewise Collective MovementLaborazon Maker SpaceDizainărDesign for Kidz, Marele Deget Mare, Artskul, Turific, The Alternative School for Creative Thinking , Bucharest Design Center  și Creative Arts.

Venim cu cele mai noi accesorii de design din portofoliul nostru, și cu ceva mai mult de atât : sâmbătă, după ora 17.00, în cadrul Aperitiv Creativ, Mihai Gurei, Creative Director și Owner-ul Intro, va dezbate, alături de Mihnea Ghilduș și Irina Alexandru, doi tineri antreprenori creativi în design, parcursul unui proiect de design, de la idee până la prototip și realizarea sa, cu toate obstacolele și oportunitățile pieței din România.

 

Prețul unui bilet este de 30 de lei pe zi sau 50 de lei abonamentul pentru weekend. Biletele și abonamentele sunt disponibile online pe eventim.ro, în rețelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo și în librăriile Humanitas și Cărturești.

Creative Est #0 este un eveniment pionierat prin care Asociația ORICUM se dedică, în continuare, promovării industriilor culturale și creative din România și dezvoltării economice prin creativitate. Misiunea Asociației ORICUM este să pună România pe harta industriilor culturale și creative din estul Europei, precum și de a poziționa estul Europei ca un viitor hub global de industrii creative.

Un eveniment organizat de Asociația ORICUM cu sprijinul Universității București, susținut de Garanti Bank, provoked by Grolsch și cu sprijinul Golden Horse.

 Mai multe informații despre programul și invitații festivalului găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, iar aici vă invităm să dați de grabă attend.

Te-ar putea interesa

Alexandru Nimurad: THE QUIET INSANITY
Maison & Objet: noutățile ediției de toamnă

Alte articole de blog

Descoperă și alte subiecte de interes legate de evenimente, lansări de produse, profile de designeri sau ghiduri de materiale

Vezi toate
TendințeSăptămâna de design de la Milano 2024

Săptămâna de design de la Milano 2024

Recent s-a încheiat Milano Design Week, cel mai important eveniment global dedicat designului de mobilier dar nu numai. Pe lângă prezentările găzduite de standurile Salonului de mobilă, orașul este...

Design IconsEames Lounge Chair acum și pe textil!

Eames Lounge Chair acum și pe textil!

Confortul suprem a reprezentat obiectivul principal atunci când designerii Ray și Charles Eames au decis să conceapă Lounge Chair-ul ce le poartă numele. Noua versiune de Eames Lounge Chair vine în...

Evenimente IntroExpoziția Vitra Prouvé Roadshow la București

Expoziția Vitra Prouvé Roadshow la București

Prouvé este un exemplu excelent al ingeniozității tehnologice ce a marcat mai ales perioada de după al doilea război mondial. În cadrul Romanian Design Week 2023 Intro alături de partenerii locali ...

Ghid de amenajareCum să-ți alegi materialul de tapițerie pentru mobilier

Cum să-ți alegi materialul de tapițerie pentru mobilier

Una dintre cele mai mari provocări atunci când ne pregătim să cumpărăm mobilier tapițat este să știm cum alegem materialul. Este o discuție pe care o avem des cu clienții noștri.

TendințeTop 10 produse vândute în 2022

Top 10 produse vândute în 2022

Am realizat pentru voi un top al celor mai vândute produse ale anului 2022.

INTROducingBoomerang sau spiritul idealului modernist de confort

Boomerang sau spiritul idealului modernist de confort

Fotoliul Boomerang este un obiect reprezentativ pentru stilul designerilor Hvidt & Mølgaard. Alura sa elegantă dar lejeră este subliniată de finisajele impecabile și materialele de cea mai bu...

Write some content about what they says about your store.
Write some content about what they says about your store.
Write some content about what they says about your store.