s
Blog
Spații generoase dincolo de uși invizibile: gama Vass, de la Asplund

Vass (”trestie”, în suedeză) e un sistem complet de depozitare ce întruchipează minimalismul scandinav desăvârșit. Un pattern liniar oblic, inspirat de frunzele lunguiețe ale plantei ce crește de-a lungul malurilor apelor, ascunde elegant ușile pieselor din această gamă. Vass este și o confirmare a reputației companiei producătoare, Asplund: grija pentru detalii, dragostea și aprecierea față de materialele naturale au stat dintotdeauna la temelia brandului suedez.

Descoperă gama Vass în magazin online și alege ce ți se potrivește!

Mostre de simplitate și eleganță nordică, piesele din gama Vaas pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interor. Odată așezate la locul lor, își păstrează, cuminți, secretele. În spatele ușilor ce abia se observă se ascund spații generoase de depozitare, fie că vorbim de garderoba personală, de colecția de pantofi, de dosarele de la birou, de accesorii sau mărunțișuri.

Dacă inițial, gama semnată de studioul de arhitectură și design Claesson Koivisto Rune cuprindea doar o serie de comode realizate din stejar masiv, astăzi, același pattern liniar distinctiv se regăsește pe o serie de piese noi precum dulapuri, cabinete, un birou, o masă de dining și o consolă, în culori ce variază de la verde pal, la mov intens.

Misiunea companiei suedeze cu un portofoliu impresionant de premii precum ELLE DECOR, RED DOT Design Award sau cel oferit de revista WALLPAPER este de a crea piese cu aer distins și atemporal, remarcabile atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. ”Când vine vorba de design minimalist, detaliile sunt esențiale, pentru că fiecare linie devine extrem de vizibilă. Fiecare centimetru trebuie să fie perfect”, spune Sandra Adrian Asplund, directorul creativ al companiei Asplund.

În ceea ce privește gama Vaas, standardele sunt pe deplin atinse. Calitatea acestor piese le asigură durabilitatea, în timp ce liniile elegante și curate vor trece, oricând, testul modei.  

 

 

  • Elena Stefan
  • AsplundClaesson Koivisto RuneVaas
mobile