s
Blog
Boomerang sau spiritul idealului modernist de confort

Compania daneză AndTradition și-a propus să readucă în producție obiecte desenate în perioada postbelică, printre care și piesele concepute de către duo-ul Hvidt & Mølgaard.

Fotoliul Boomerang este un obiect reprezentativ pentru stilul celor doi designeri. Alura sa elegantă dar lejeră este subliniată de finisajele impecabile și materialele de cea mai bună calitate. În ciuda aspectului simplificat Boomerang este unul dintre cele mai confortabile fotolii compacte de pe piață.

Puteți alege dintr-o suită mare de culori și tapițerii iar structura fotoliului poate fi din lemn masiv de stejar sau nuc, cu picioare din alamă sau inox. Modelul este disponibil cu sau fără cotiere.

Este fotoliul ideal pentru un living mai compact, un colț de lectură, în dormitor sau pentru zona de hol. De asemenea poate fi o soluție pentru o zonă de discuție mai informală într-un spațiu de birou dintr-o clădire istorică.

Noi considerăm că Boomerang are potențial să fie descoperit de către amatorii designului modernist și să intre în panteonul creațiilor ce trec dincolo de mode, o sinteză elegantă a efervescenței creative a perioadei postbelice.

 

Descoperă aici toate modelele disponibile.

  • Mihai Gurei
  • INTROducingTendințe
mobile