s
Blog
Colecție exclusivă De Ceramică pentru Intro Pop-Up Shop @Beans&Dots

Despre De Ceramică am povestit și aici, în urmă cu ceva timp  – Mădălina continuă să producă obiecte de ceramică unicat în același atelier luminos și primitor, unde prind viață tot mai multe piese cu texturi plăcute la atingere și pattern-uri inspirate din natură, univers, detalii arhitecturale urbane și orice o inspiră pe Mădălina, designer ceramist, în viața de zi cu zi.  

De data aceasta e vremea bulinelor, botezate Intro Dots Series și cuprinse într-o ediție limitată de pahare concepută special pentru Pop-Up Shop-ul Intro Gift Box @Beans&Dots. Le găsiți pe rafturile noastre instalate în spațiul cafenelei Beans & Dots timp de două weekenduri consecutive, începând de astăzi.

Pentru că la Intro fascinația pentru obiectele frumoase e întotdeauna însoțită de curiozitatea legată de poveștile din spatele lor, am rugat-o pe Mădălina să ne împărtășească her behind the scenes: de la turnare la curățare, de la forma scoasă din matriță și până la finisaj. Rezultatul îl puteți vedea pe viu la Pop-up Shop-ul nostru, până pe 8 decembrie.

Intro Dots Series

>Intro Dots Series

Intro Dots Series

Intro Dots Series

  • Elena Stefan
  • INTROducing
mobile