s
Proiecte
Biutiful & modern industrial, By The Lake

Așezat pe malul lacului Herăstrău, Biutiful By The Lake continuă tradiția conceptului Biutiful, sub egida Fratelli Grup, și aduce culoare, joie de vivre et manger aussi, spirit alternativ și o atmosferă de vară pură pe Șoseaua Nordului, la nr. 7 -9.

Conceput sub forma unei grădini suspendate deasupra lacului, Biutiful By The Lake potențează decorul natural de care se înconjoară prin alegerea mobilierului minimalist și a elementelor decorative specifice apei. De la peștii ce plutesc deasupra barului, la mobilierul custom-made sau scaunele-statement, semnate de celebrități ale designului internațional, precum Ronan și Erwan Bouroullec, amenajarea cucerește prin ritm, energie și un aer de luxury industrial devenit un trademark al cunoscutului arhitect și designer Mihai Popescu. De altfel, Biutiful By The Lake este și proiectul câștigător al marelui premiu Restaurant & Bar Design Awards, în 2015, la categoria UK & International Category, obținut dupa selecția a 1.000 de proiecte din toată lumea.

Recomandăm oricând o vizită pentru meniul urban, cu influențe sud-americane, pentru atmosfera vibrantă, care te poate păcăli că te afli undeva la malul mării, și nu în ultimul rând, pentru șansa de a testa confortul și frumusețea câtorva dintre cele mai cunoscute scaune din portofoliul nostru, instalate de curând în decorul aparte al locului.

Biutiful by the lake

Biutiful by the lake

Biutiful

Biutiful

Biutiful by the lake 

Biutiful by the lakeBiutiful by the lake

Biutiful by the lake

 

                                                                                    PIESE DIN AMENAJARE

  • Elena Stefan
  • Proiecte
mobile