s
Proiecte
BOB deschide o nouă cafenea pe Calea Dorobanți

Același BOB care animă rondul Aviatorilor cu cafea top-notch și atmosferă de weekend în fiecare zi, a adulmecat noul spațiu de birouri D’OR, de pe Calea Dorobanți 32. A adus aici tot arsenalul de preparare a cafelei și s-a instalat într-un context minimalist, modern și primitor – nu degeaba se spune că home is where your dog is  –  și a așezat o nouă siglă pe perete: DAS BOB KAFFEEHAUS.  

Noi i-am pus lui BOB la dispoziție frumoasele scaune Beetle, care au atras atenția arhitecților și designerilor din toată lumea, fiind integrate tot mai mult în amenajări contemporane recunoscute în plan internațional. Scaunele sunt produse de Gubi și poartă semnătura GamFratesi, duoul danezo-italian premiat pentru portofoliul impresionant de piese ce se îndepărtează de la abordarea scandinavă minimalistă, adăugând un strop de fantezie.

Familia lui BOB se extinde, așadar, mai aproape de centrul orașului și aduce încă o dată argumente solide în sprijinul filosofiei potrivit căreia cafeaua și designul premium merg de minune împreună. 

DAS BOB

Das BOB

DAS BOB

DAS BOB

Das BOB

DAS BOB

DAS BOB

                                                                                               

                                                                                    COLECȚIA BEETLE

  • Elena Stefan
mobile