s
Proiecte
  • Bucătărie românească într-un decor de inspirație nordică
  • Mihai Gurei
Bucătărie românească într-un decor de inspirație nordică

Chef Alexandru Dumitru restaurant La Hambar

Gurmanzii din București și nu numai se pot bucura, în sfârșit, de un spațiu în care se îmbină perfect excelența în farfurie cu un decor compus din mobilier de cea mai fină calitate. Și asta în cadrul natural propus de Singureni Manor Equestrian Retreat, numit „Best Resort în România” la Top Hotel Conference & Awards 2022. La doar 50 de km de București putem, în sfârșit, descoperi minunatele preparate semnate de către echipa condusă de către Executive Chef Alexandru Dumitru, laureat cu premiul „Chef of The Year 2019” de către publicația Gault & Millau, în cea mai recentă locație din cadrul resortului, restaurantul La Hambar.

Restaurant La Hambar

Restaurant La Hambar

Conceptul de design interior i-a aparținut arhitectei Andreea Vasilescu. Ea a mizat pe simplitate și calitate, utilizând din plin materiale naturale și piese iconice de design danez.

Restaurant La Hambar

Restaurant La Hambar

Din portofoliul de produse Intro ea a ales de la faimosul scaun CH24, cunoscut și sub numele de Wishbone Chair, semnat de cel mai influent designer danez, Hans Wegner pentru Carl Hansen, până la modelul de bar In Between creat de către Sami Kallio pentru compania AndTradition sau elegantul fotoliu Bernard, conceput de Shane Schneck pentru HAY.

Restaurant La Hambar

Restaurant La Hambar

Meniul conceput de Chef Dumitru este unul de degustare alcătuit din 10 feluri ce se schimbă în funcție de sezon. Preparatele se bazează pe ingrediente cultivate în grădina proprie de la Singureni Manor sau din surse de încredere, de la fermieri locali.

Preparat restaurant La Hambar

Restaurantul La Hambar este deja cel mai fierbinte subiect în lumea gastronomiei românești și, credem noi, în curând și a celei europene. Suntem mândri să fim asociați cu o afacere ce mizează, ca și noi, pe excelență și calitate de top. Puteți afla mai multe și rezerva o masă pe site-ul www.lahambar.ro.

Fotografii: Cătălin Georgescu

  • Mihai Gurei
mobile