Proiecte

Mobilier pentru birou la cele mai înalte standarde, pentru CTP Invest România

Mobilier pentru birou la cele mai înalte standarde, pentru CTP Invest România

CTP

Cu ocazia extinderii recente a sediului principal al CTP Invest România, subsidiara locală a dezvoltatorului ceh de spații industriale și de birouri, Intro a susținut noua amenajare cu piese produse de lideri europeni în industria mobilierului de birou.

CTP Invest Romania

Standardele superioare de calitate ale sediilor internaționale ale companiei au impus alegerea unor piese durabile, versatile și stilate în noul sediu din apropierea capitalei.

USM Haller System

Piesele propuse sunt semnate de două dintre cele mai prestigioase companii elvețiene producătoare de mobilier: USM, specializată în producția de mobilier metalic modular, și Vitra, o companie cu mai bine de 50 de ani de experiență în mobilierul pentru birouri, pe lângă portofoliul consacrat de piese pentru casă.

USM Haller System

USM Haller System

Haller, colecția de semnătură a brandului USM, care se regăsește și în colecția permanentă a Muzeului de Artă Modernă din New York, cuprinde mese și spații pentru depozitare modulare. Încă de la începuturile apariției sale, în anii ’60, USM Haller System a devenit o colecție de referință pentru designul funcțional, elegant și versatil.

Aluminium Chair

Scaunul Aluminium, de la Vitra, este o altă piesă de referință a secolului XX. Creat în 1958 de Charles și Ray Eames, pentru reședința unui colecționar de artă din Indiana, scaunul este produs de Vitra de câteva decenii. Colecția cuprinde o serie de modele cu diferite dimensiuni și caracteristici, toate beneficiind de o garanție de 30 de ani. 

Aluminium Chairs

Aceiași Charles și Ray Eames au dezvoltat o serie de concepte de mese de birou și de conferințe, complementare cu scaunele lor de birou. Eames Segmented Table este una dintre aceste mese, a cărei bază modulară permite multiple configurații, cu blaturi generoase.

Headline - Vitra

Headline - Vitra

În ultimii ani, Vitra a continuat să producă scaune de birou, în urma unor studii amănunțite ce iau în calcul anatomia, biomecanica și antropometria corpului uman. Dezvoltat de Mario & Claudio Bellini, în 2005, scaunul HeadLine se adresează celor care petrec ore îndelungate la birou, având grijă nu doar de zona lombară, ci și de zonele ignorate, de obicei: umeri, gât și cap.

All Star Chair

AM Chair

Allstar, dezvoltat de Konstantin Grcic în 2014, și AM, realizat de Alberto Meda în 2016, sunt alte două scaune produse de Vitra care bifează, la rândul lor, 3 criterii esențiale: funcționalitate, inovație și estetică.

USM Haller Table

Povestea din spatele acestor piese are numeroase puncte comune cu filosofia companiei CTP: de a livra spații custom, high-tech, pentru companii domestice și internaționale, găsind echilibrul ideal între calitatea construcției, eficiența energetică, flexibilitatea și aspectul estetic.

 

                                                                                  SELECTIE PRODUSE

Te-ar putea interesa

Cafea, bere și design la următorul nivel: Charles de Gaulle nr. 3
Apartament LC, semnat Bogdan Ciocodeică

Alte articole de blog

Descoperă și alte subiecte de interes legate de evenimente, lansări de produse, profile de designeri sau ghiduri de materiale

Vezi toate
Intro GalleryHAY - designul de calitate este dreptul tuturor

HAY - designul de calitate este dreptul tuturor

Încă de la început, viziunea companiei Intro a fost să lucreze cu branduri ce îi împărtășesc valorile, adică cele ce prezintă un portofoliu de produse concepute de către cei mai buni designeri ai g...

Intro GalleryVerner Panton și stilul Space Age

Verner Panton și stilul Space Age

Anul 1970 reprezintă unul de cotitură atât pentru istoria designului cât și pentru cariera unuia dintre cei ce au definit evoluția esteticii modern. Către o viziune a viitorului în care formele sin...

Intro GalleryIsamu Noguchi - un talent universal

Isamu Noguchi - un talent universal

De-a lungul unei cariere multi fațetate, Noguchi a navigat cu nonșalanță între sculptură, scenografie, design de mobilier și lămpi, interioare dar și grădini sau instalații artistice exterioare. N...

Design IconsEames Lounge Chair acum și pe textil!

Eames Lounge Chair acum și pe textil!

Confortul suprem a reprezentat obiectivul principal atunci când designerii Ray și Charles Eames au decis să conceapă Lounge Chair-ul ce le poartă numele. Noua versiune de Eames Lounge Chair vine în...

Evenimente IntroExpoziția Vitra Prouvé Roadshow la București

Expoziția Vitra Prouvé Roadshow la București

Prouvé este un exemplu excelent al ingeniozității tehnologice ce a marcat mai ales perioada de după al doilea război mondial. În cadrul Romanian Design Week 2023 Intro alături de partenerii locali ...

Ghid de amenajareCum să-ți alegi materialul de tapițerie pentru mobilier

Cum să-ți alegi materialul de tapițerie pentru mobilier

Una dintre cele mai mari provocări atunci când ne pregătim să cumpărăm mobilier tapițat este să știm cum alegem materialul. Este o discuție pe care o avem des cu clienții noștri.

Write some content about what they says about your store.
Write some content about what they says about your store.
Write some content about what they says about your store.