s
Blog
Trend alert: Dark Stained Wood

Un interior reușit este unul în care să te simți în largul tău. Un spațiu care te reprezintă și îți permite să te exprimi într-un mod cât mai autentic. Noi îți sugerăm să mizezi pe o paletă de culori cu accente de contrast și pe finisaje tactile. Unul dintre cele mai recente moduri de a trata lemnul prezent în paletarul brandurilor este Dark Stained Oak. Cromatic se apropie de lemnul de nuc. Diferența este felul în care este evidențiată fibra.

citeşte în continuare
Bouclé - cel mai în trend material textil

Trendurile în amenajările de interior au adus în focus un material textil ce a fost popularizat în perioada de refacere de după al doilea război mondial. Realizate atât din lână cât și din bumbac, in sau fibre sintetice, tapițeriile bouclé, mai ales în tonuri deschise, alb murdar sau bej deschis, pot fi văzute în campaniile de lansare ale noilor modele sau reeditărilor de piese de mobilier din anii 30-40.

citeşte în continuare
Pauza de aer curat - cum să alegi mobilierul de exterior

Lucrezi de acasă, ai revenit de la birou după o zi agitată sau pur și simplu ai un răgaz de week-end. O pauză de aer curat este esențială. Amenajarea spațiului de terasă sau a balconului nu este întotdeauna o prioritate dar poate deveni o extensie confortabilă a locuinței spre exterior. Rămâi încrezător că mobilierul tău nu se depreciază din cauza soarelui puternic sau al intemperiilor alegând materiale potrivite. Iată câteva aspecte pe care îți sugerăm să le urmărești:

citeşte în continuare
Work From Home - aspecte esențiale în organizarea biroului domestic

Lucrul de acasă a devenit o realitate pentru mulți dintre noi și abia acum putem înțelege ce este important pentru a crea un spațiu în care ne putem concentra. Fie că este vorba de un scaun bine conceput ergonomic, un iluminat potrivit pentru o discuție video sau accesorii esențiale pentru depozitarea instrumentelor de scris, orice detaliu contează atunci când nevoia de concentrare este pe primul loc.

citeşte în continuare
Colecție exclusivă De Ceramică pentru Intro Pop-Up Shop @Beans&Dots

Intro Gift Box De Ceramica

Intro Dots Series, by De Ceramică: o ediție limitată de pahare concepută special pentru Pop-Up Shop-ul Intro Gift Box @Beans&Dots. Le găsiți pe rafturile noastre instalate în spațiul cafenelei Beans & Dots timp de două weekenduri consecutive, începând de astăzi.

citeşte în continuare
mobile