s
Blog
Etajerele solitare Corniches

La școală, manualul de economie ne învăța că uneori cererea este mai mare decât oferta. Am crescut mari și am realizat că această afirmație este o povață valabilă în multe cazuri. Spre exemplu, ea se aplică chiar și în cazul etajerelor pe care le avem în casă sau în birou. Parcă nu ai îndeajuns de multe ca să îți păstrezi la îndemână mărunțișurile uzuale sau să îți expui decorațiunile preferate. Și dacă ai mai putea schimba și locul etajerelor din când în când ar fi perfect. Soluția este Corniches, un concept de design absolut nou creat de frații Bouroullec pentru compania Vitra.

Lansate recent, aceste rafturi solitare au fost create din nevoia spontană de a așeza diverse decorațiuni și mărunțișuri într-un loc specific. Corniches sunt mai mult decât niște simple rafturi orizontale. Sunt piese individuale, văzute ca niște proeminențe izolate, însă fiecare în parte cu personalitatea sa. Versatilitatea lor, dimensiunea redusă și profunzimea mică îți permit să le plasezi în orice încăpere, chiar și atunci când nu dispui de foarte mult spațiu, de pildă într-o nișă pe care o considerai un spațiu inutil.

Corniches se montează rapid și îți pot fi la îndemână. În cazul în care aplici câteva piese lângă ușa de la intrare, portofelul sau cheile vor fi de nerătăcit.

Dat fiind faptul că sunt realizate din ABS lucios, cântăresc puțin și se curăță foarte ușor. Le poți folosi fără probleme și ca etajere în baie.

Când numărul impresionant al jucăriilor din camera copilului ți se pare că l-a depășit de mult pe cel al hainelor tale, poți crea un puzzle decorativ din Corniches asamblate pe perete. Și pentru ca cel mic să nu se supere, îl poți lăsa chiar pe el să își aranjeze păpușile sau mașinuțele după plac. 

Nici sub formă de podium nu le stă deloc rău, mai ales dacă spiritul tău competitiv te îndeamnă să îți ții diplomele și trofeele la vedere. Apoi laudele din partea musafirilor vor fi de rigoare.

Corniches sunt disponibile pe trei dimensiuni și lăcuite alb, negru sau roșu. Fii spontan, joacă-te cu ele și oferă-i peretelui o nouă înfățișare și funcționalitate.

Promoția este valabilă până la finalul lunii aprilie!

  • Eli Țara
  • CornicheseditorialVitra
mobile