INTROducing

Etajerele solitare Corniches

Etajerele solitare Corniches

La școală, manualul de economie ne învăța că uneori cererea este mai mare decât oferta. Am crescut mari și am realizat că această afirmație este o povață valabilă în multe cazuri. Spre exemplu, ea se aplică chiar și în cazul etajerelor pe care le avem în casă sau în birou. Parcă nu ai îndeajuns de multe ca să îți păstrezi la îndemână mărunțișurile uzuale sau să îți expui decorațiunile preferate. Și dacă ai mai putea schimba și locul etajerelor din când în când ar fi perfect. Soluția este Corniches, un concept de design absolut nou creat de frații Bouroullec pentru compania Vitra.

Lansate recent, aceste rafturi solitare au fost create din nevoia spontană de a așeza diverse decorațiuni și mărunțișuri într-un loc specific. Corniches sunt mai mult decât niște simple rafturi orizontale. Sunt piese individuale, văzute ca niște proeminențe izolate, însă fiecare în parte cu personalitatea sa. Versatilitatea lor, dimensiunea redusă și profunzimea mică îți permit să le plasezi în orice încăpere, chiar și atunci când nu dispui de foarte mult spațiu, de pildă într-o nișă pe care o considerai un spațiu inutil.

Corniches se montează rapid și îți pot fi la îndemână. În cazul în care aplici câteva piese lângă ușa de la intrare, portofelul sau cheile vor fi de nerătăcit.

Dat fiind faptul că sunt realizate din ABS lucios, cântăresc puțin și se curăță foarte ușor. Le poți folosi fără probleme și ca etajere în baie.

Când numărul impresionant al jucăriilor din camera copilului ți se pare că l-a depășit de mult pe cel al hainelor tale, poți crea un puzzle decorativ din Corniches asamblate pe perete. Și pentru ca cel mic să nu se supere, îl poți lăsa chiar pe el să își aranjeze păpușile sau mașinuțele după plac. 

Nici sub formă de podium nu le stă deloc rău, mai ales dacă spiritul tău competitiv te îndeamnă să îți ții diplomele și trofeele la vedere. Apoi laudele din partea musafirilor vor fi de rigoare.

Corniches sunt disponibile pe trei dimensiuni și lăcuite alb, negru sau roșu. Fii spontan, joacă-te cu ele și oferă-i peretelui o nouă înfățișare și funcționalitate.

Promoția este valabilă până la finalul lunii aprilie!

Te-ar putea interesa

Săptămâna de design din Stockholm
Stilul industrial

Alte articole de blog

Descoperă și alte subiecte de interes legate de evenimente, lansări de produse, profile de designeri sau ghiduri de materiale

Vezi toate
TendințeSăptămâna de design de la Milano 2024

Săptămâna de design de la Milano 2024

Recent s-a încheiat Milano Design Week, cel mai important eveniment global dedicat designului de mobilier dar nu numai. Pe lângă prezentările găzduite de standurile Salonului de mobilă, orașul este...

Design IconsEames Lounge Chair acum și pe textil!

Eames Lounge Chair acum și pe textil!

Confortul suprem a reprezentat obiectivul principal atunci când designerii Ray și Charles Eames au decis să conceapă Lounge Chair-ul ce le poartă numele. Noua versiune de Eames Lounge Chair vine în...

Evenimente IntroExpoziția Vitra Prouvé Roadshow la București

Expoziția Vitra Prouvé Roadshow la București

Prouvé este un exemplu excelent al ingeniozității tehnologice ce a marcat mai ales perioada de după al doilea război mondial. În cadrul Romanian Design Week 2023 Intro alături de partenerii locali ...

Ghid de amenajareCum să-ți alegi materialul de tapițerie pentru mobilier

Cum să-ți alegi materialul de tapițerie pentru mobilier

Una dintre cele mai mari provocări atunci când ne pregătim să cumpărăm mobilier tapițat este să știm cum alegem materialul. Este o discuție pe care o avem des cu clienții noștri.

TendințeTop 10 produse vândute în 2022

Top 10 produse vândute în 2022

Am realizat pentru voi un top al celor mai vândute produse ale anului 2022.

INTROducingBoomerang sau spiritul idealului modernist de confort

Boomerang sau spiritul idealului modernist de confort

Fotoliul Boomerang este un obiect reprezentativ pentru stilul designerilor Hvidt & Mølgaard. Alura sa elegantă dar lejeră este subliniată de finisajele impecabile și materialele de cea mai bu...

Write some content about what they says about your store.
Write some content about what they says about your store.
Write some content about what they says about your store.