s
Blog
Gama de mese și măsuțe Nudo

Noua colecție de mese și măsuțe de la Sancal e veselă și tare colorată. Cum orice dining are nevoie de o masă încăpătoare sau cum o canapea tânjește după compania unei măsuțe de cafea, colecția Nudo de la Sancal vine să aducă un plus de utilitate, armonie și confort.

Numele colecției provine de la nodurile lemnoase ce se găsesc în mod natural în trunchiul copacului. Picioarele asimetrice sunt atent sculptate și imită sinuozitățile crengilor. Gândite de spaniolul Juan Ibáñez, mesele din această gamă par să fie o reinterpretare minimalistă a unui arbore.

Colecția este variată și versatilă, incluzând unsprezece modele de mese de dining, măsuțe de cafea, măsuțe laterale și una ce poate fi folosită și pe post de taburet. Toate sunt disponibile pe lemn masiv de stejar natur sau băițuite în diferite culori. Măsuțele de cafea pot avea blatul și din marmură albă de Carrara sau marmură neagră Marquina.

Gama Nudo îți permite să fii creativ și te invită să experimentezi cu forme și culori. Poți compune mese bicolore (o culoare pentru picioare, alta pentru blat) și poți face combinații de două sau de ce nu, trei măsuțe. Când îți dorești o schimbare în living trebuie doar să muți mesele între ele și astfel încăperea poate căpăta o altă înfățișare.

Varianta de dining are un blat dreptunghiular și este disponbilă pe 4 dimensiuni.  Picioarele mesei sunt unite pe diagonală de două bârne ce par să plutească.  Masa poate fi personalizată cromatic în funcție de gusturile tale, astfel poți alege o culoare pentru bază și alta pentru blat.

Indiferent că alegi un singur model sau o combinație de mai multe măsuțe, gama Nudo este inedită, flexibilă și jucăușă. Te așteptăm pe la noi să te convingi de versatilitatea ei.

  • Iulia Constantin
  • noutățiSancal

Comentarii la acest articol ( 0 )

Lasă un comentariu

mobile