s
Blog
Brunch în grădină

Ce moment mai bun poți alege pentru un strop de indulgență, decât în mijlocul verii? La Intro, am scos cele mai confortabile scaune și cele mai dragi piese de veselă în grădină, unde ne-am răsfățat cu un brunch, prilej de a ne povesti peripețiile din vacanțe.

Alege modelul preferat de scaune Panton sau Tolix din magazinul nostru online!

Răcoarea brazilor se împletește perfect cu razele soarelui de dimineață târzie, și nici o alarmă nu ne-ar fi trezit simțurile mai rapid decât un pahar de limonadă rece. Prin definție, brunch-ul ne stimulează imaginația și spontaneitatea, iar pe măsuța rotundă se inserează armonios accesorii și elemente decorative, între gustările revigorante, de sezon.

Lemnul natur, porțelanul și sticla colorată ne încântă privirile, aromele subtile, fructate, ale cocktailurilor ne gâdilă papilele, iar soarele ne întreține buna-dispoziție. Motive suficiente pentru a ne convinge: nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a sărbători o zi frumoasă, alături de cei dragi. 

O mulțime de accesorii din sticlăceramică și porțelanuri te așteaptă în magazinul nostru online.

La Intro găsești o selecție generoasă de mobilier de exterior care să îți îndulcească zilele de vară. Descoperă întreaga colecție!

  • Elena Stefan
  • cocktailHayMuutoNormann CopenhagenPantonTolixvară

Comentarii la acest articol ( 0 )

Lasă un comentariu

mobile