s
Blog
Îmbracă livingul tău cu o canapea Costume de la Magis

 

Societatea trece printr-o profundă transformare. Modul în care trăim și lucrăm evoluează și el în pas cu vremurile. De aceea ar fi ideal ca mobilierul pe care îl folosim să se adapteze nevoilor noastre aflate într-o continuă dinamică.

Dacă un scaun sau o lampă sunt ușor de mutat sau folosit într-un alt scop, canapeaua rămâne una dintre obiectele care de multe ori trebuie înlocuită pentru a răspunde unor cerințe noi. Evident, putem opta pentru o soluție modulară dar chiar și așa este de multe ori dificil să reorganizăm spațiul din locuință.

Compania italiană Magis a cerut ajutorul designerului Stefan Diez să vină cu o creație ce permite un maxim de flexibilitate în organizarea spațiului de „soft seating” într-o locuință sau un spațiu de lucru. Diez a gândit o soluție ce duce cel mai departe conceptul de modularitate.

 

Este vorba de colecția Costume, compusă din patru piese: un șezut pătrat, spătar, cotieră și un puf. Toate acestea pot fi alăturate cu mare ușurință folosind niște conectori din plastic. În plus fiecare piesă poate fi dezasamblată până la ultimul component, ceea ce permite înlocuirea rapidă a unuia dintre acestea.

Geniul lui Diez și al echipei sale de designeri se vede în ușurința cu care se pot asambla și reconfigura elementele colecției. Ca să nu mai pomenim confortul impecabil și amprenta la sol redusă, adică o canapea cu șezlong poate încăpea și într-un living cu dimensiuni modeste.

Husa din material textil poate fi demontată rapid deoarece este fixată pe bază cu ajutorul unor elastice. De unde și numele de Costume, tapițeria este la fel de facil de scos ca și o haină. Costume este de asemenea un autentic produs circular, în sensul în care fiecare componentă poate fi reciclată, mai ales structura realizată din polietilenă obținută din resturile unor procese industriale.

Intro este mândră să distribuie și să promoveze colecția Costume de la Magis, un concept de design aliniat perfect cu valorile noastre: ingeniozitate, confort, flexibilitate și calitate reflectată mai ales în durata de viață a produselor achiziționate de la noi. Plus posibilitatea de a le revinde ulterior sau recicla la sfârșitul ciclului de viață.

Poți afla mai multe despre diverse configurații aici. Vă invităm să ne contactați pentru a descoperi toate opțiunile de materiale disponibile.

  • Mihai Gurei
mobile