s
Blog
INTROducing: Frama Apothecary

 

Încă de la lansarea în 2011, compania daneză Frama a îmbrățișat o manieră organică și colaborativă cu privire la designul propriei colecții. Abordarea naturalistă și directă a permis brandului dezvoltarea unei estetici coerente de-a lungul întregii linii de produse, de la mobilier până la obiecte de decor, publicații sau gama de cosmetice și parfumerie.

Sediul companiei este în clădirea unei farmacii istorice din centrul orașului Copenhaga, St. Pauls Apotek, înființată în 1878. Un loc iconic ce găzduiește birouri, un showroom transformat periodic în galerie de artă și spațiu de evenimente din zona de design.

Fiecare produs din gama St. Pauls Apothecary este conceput în sediul din Copenhaga și este creat cu ingrediente naturale alese cu grijă de la cei mai de încredere furnizori din lume. Aromele sunt “gender neutral” și sunt obținute din uleiuri esențiale de calitate, ce conferă un parfum discret, proaspăt și original ce ajută refacerea echilibrului dintre piele și simțuri.

Fiecare produs este prezentat în ambalaje din sticlă colorate produse în Italia și este menit să revigoreze simțurile și în același timp să introducă un element de calitate estetică în orice decor

Gama include cosmetice pentru corp și păr obținute din ingrediente naturale, parfumuri și uleiuri parfumate, lumânări parfumate. Cele patru arome diferite, declinate atât în uleiurile parfum cât și în lumânări sunt ST. PAULS, 1917, BERATAN și DEEP FOREST. Aromele sunt subtile, inspirate de călătorii, natură și bucuria descoperirii; sunt legate de un loc anume; toate parfumurile sunt produse în Italia și sunt potrivite oricărui tip de piele

Intro este distribuitor exclusiv pentru gama Frama Apothecary în România. Vă invităm să descoperiți produsele în showroom-ul nostru sau online aici.

  • Mihai Gurei
  • INTROducing
mobile