s
Blog
Trend alert: Dark Stained Wood

 

Chaise Tout Bois de la Vitra

Un interior reușit este unul în care să te simți în largul tău. Un spațiu care te reprezintă și îți permite să te exprimi într-un mod cât mai autentic. Noi îți sugerăm să mizezi pe o paletă de culori cu accente de contrast și pe finisaje tactile. Furnizorii noștri vin întotdeauna în întâmpinarea schimbărilor subtile în cromatica spațiilor interioare cu nuanțe temeinic selectate și noi finisaje pentru suprafețe precum piatra sau lemnul.

Afteroom Plywood Chair de la Menu

Cover Armchair de la Muuto

Unul dintre cele mai recente moduri de a trata lemnul prezent în paletarul brandurilor este Dark Stained Oak. Cromatic se apropie de lemnul de nuc. Diferența este felul în care este evidențiată fibra. Lemnul de nuc este foarte fin la atingere în vreme ce prin vopsirea furnirului sau lemnului masiv de stejar se evidențiază nervurile suprafeței și finețea detaliilor constructive. Un astfel de textură nu poate fi evidențiată decât pe un lemn de cea mai bună calitate.

Afteroom Plywood Chair de la Menu

Around Coffee Table de la Muuto

Dar cum putem integra mobilierul Dark Stained într-o amenajare de interior? Cel mai potrivit context este unul în care se caută o atmosferă mai calmă, un aer mai discret. Un spațiu în care finisajele sunt alese cu mare grijă, de la tapițeriile mai texturate la blaturile din piatră sau elementele metalice în tonuri mai liniștite, precum bronzul sau alama antichizitată.

Dark Stained Wood moodboard

Craft Grinder de la Normann Copenhagen

Ambianța poate fi garnisită și cu câteva accente pastelate dar sunt de evitat tonurile prea saturate. În general o astfel de schemă cromatică este potrivită unor încăperi generoase ca dimensiuni, bine iluminate natural. De asemenea este perfectă în spații cu pereți din beton aparent. 

Loft Stool de la Muuto

Nerd Chair de la Muuto

Vă sugerăm să explorați produsele disponibile în finisajul Dark Stained și să ne vizitați dacă doriți să vedeți mostrele de materiale. Suntem încântați să avem o conversație despre mulțimea de opțiuni ce vă stă la dispoziție când alegeți un obiect de design de calitate.

  • Mihai Gurei
mobile