s
Blog
Tonella: o reinterpretare a stilului franțuzesc, de la Sancal

Tonella

Tonella e omagiul pe care compania Sancal l-a adus propriilor începuturi. Brieful le-a revenit suedezilor de la Note Studio, care au creat un fotoliu cu look contemporan, însă inspirat de originile companiei spaniole, care în urmă cu patru decenii producea fotolii în stil clasic franțuzesc.

Tonella

Tonella

Tonella a devenit rapid una dintre piesele de referință din portofoliul spaniolilor – un fotoliu de talie mică, însă robust și confortabil, cu bază metalică elegantă și șezut stil Marie-Antoinette. 

Tonella

O altă sursă de inspirație pentru fotoliul Tonella e legată de Yecla, regiunea viticolă din estul Spaniei unde își are sediul Sancal. Suportul metalic al fotoliului, vizibil de-a lungul spătarului și continuându-se ca bază, se inspiră din patternul butoaielor de stejar spaniole.

Tonella

Popularitatea fotoliului de dimensiuni mici a determinat extinderea colecției cu două piese noi: un fotoliu mai amplu și o canapea cu două locuri.

Tonella

Mai mult decât o scalare a piesei originale, cei de la Note Studio și-au dorit să exploreze ideea de confort, piesele noi având mai șezutul mai amplu, și fiind concepute pentru a petrece timp îndelungat.

Tonella

Cu o mulțime de opțiuni de tapițerie disponibile, colecția Tonella devine extrem de versatilă: de la varianta ideală pentru un lobby sau un colț de living, la fotoliul confortabil în care poți citi pe îndelete sau canapeaua care scoate un living din anonimat.   

                             

                                                                                         PRODUSE          

  • Elena Stefan
  • Note StudioNoutățiSancal
mobile