s
Blog
Cum ne hidratăm vara asta: termosurile eco-friendly Frank Green

Frank Green

Iubesc cafeaua − uneori și ceaiul. Însă nu am întotdeauna timp să le beau în confortul casei mele sau al unei terase/locații minimaliste și satisfăcătoare vizual. Așa că le iau to go, iar din acel moment începe coșmarul oricărei persoane care se deplasează prin București − pe jos − cu o băutură fierbinte în mână: degetele susțin recipientul dintr-o poziție incomodă, semn că temperatura înaltă nu agreează cu ele, prin micul orificiu al capacului sar stropi care amenință ținuta zilei respective, să nu mai vorbim de sentimentul de vinovăție când aruncăm, din nou, un pahar la coșul de gunoi.  

Frank Green

Frank Green

Așa a apărut Frank Green – un concept, nu o persoană, care a găsit soluția tuturor inconveniențelor mele și ale altor milioane de iubitori de cafea, ceai, sucuri naturale și apă. Un recipient ergonomic, realizat din materiale safe, premium și reciclabile, care păstrează temperatura băuturii până la 10 ore.  Acesta este complet etanș (testat de mine și de colegii mei), vine în mai multe dimensiuni, iar în numai 15 utilizări se consideră ”anulat” impactul său negativ asupra mediului.

Frank Green

Termosul este user-friendly, capacul având un buton ce permite comutarea între modul etanș și cel de băut cu un singur deget, nefiind necesară îndepărtarea completă a capacului. Finisajul recipientului este soft touch, iar din punct de vedere al paletei coloristice, Frank Green oferă foarte multe opțiuni cool, acestea variind de la nuanțe neutre până la unele ce pot colora și cea mai mohorâtă zi.

Frank Green

Le găsești la noi în showroom atât pe cele din oțel inoxidabil, cât și pe cele din plastic, în cele 3 dimensiuni disponibile. Tot ce rămâne de făcut este să îți personalizezi recipientul care va înlocui zilnicele pahare de carton și de plastic.

 

                                                                               CUMPĂRĂ ONLINE

  • Diana Dragomir
  • Frank Green
mobile