s
Proiecte
Pasteluri & discreție plăcută la PNK Casual Dorobanți

Brandul românesc de modă PNK Casual a deschis, anul acesta, un flagship store pe Calea Dorobanților, una dintre cele mai importante artere de shopping de lux din România. În vizita pe care le-am făcut-o zilele acestea, însă, nu ne-am simțit defel într-un loc pretențios – ci într-unul decorat cu mult bun gust, o gură de aer proaspăt în care amenajarea minimalistă și feminină servește de minune hainelor diafane și delicate.

Te poți așeza confortabil, aici, în frumoase exemplare Eames DAW mauve grey, situate în apropierea măsuțelor Tablo Large și Small, de la Normann Copenhagen, ce îți pun la îndemână cataloage cu ultimele colecții ale brandului.

Un detaliu ce completează frumos decorul în dreptul PNK Limited Edition – linia pentru ocazii speciale– este Lighthouse, de la Normann Copenhagen, un suport de exterior pentru lumânări cu un design inspirat de modelul arhetipal al caselor nordice.

Piese delicate din material textil se integrează natural în amenajare: lampa Felt Tripod, de la Tom Dixon, o prezență subtilă și elegantă, drăgălașele cuiere rotunde din fetru Kula Hooks, sau scaunul pentru prichindei Little Nobody, creat de studio-ul Komplot pentru Hay, primul scaun produs în serie în întregime din fibră textilă.

Amenajarea semnată Pascal Delmotte se evidențiază prin conceptul ”shop-in-shop”, un loc special amenajat pentru linia de copii Little PNK. Hăinuțele de aici sunt acompaniate de design iconuri precum Eames Elephant, simpaticul scaun a cărui primă versiune a fost creată de celebrii Charles și Ray Eames cu mai bine de cincizeci de ani în urmă, sau Puppy, un best-seller al colecției pentru copii Me Too, a companiei Magis.

Inspiră-te dintr-o serie de amenajări în care pastelurile devin sursă infinită de calm și bună dispoziție!

Tonurile calde și neutre ale pereților și pardoselii se armonizează de minune cu nuanțele bej, nude și roz pal de pe umerașe. Scaunele Eames RAR în mauve grey și ocean sunt alte peise în care, odată așezat, poți lăsa timpul să se scurgă pe îndelete, într-o atmosferă ce aduce a seară plăcută și confortabilă de sfârșit de vară.

 Fotografii: Sebastian Oros

  • Elena Stefan
  • EamesMagisNormann CopenhagenPNK CasualTom DixonVitra
mobile