s
Proiecte
Reamenajarea terasei Casa di David

De mai bine de zece ani, în dreptul numărului 9 de pe Șoseaua Nordului, clienții revin la Casa di David pentru lux, ambianță și atenția pe care o regăsesc în cele mai minuțioase detalii. Proprietarii restaurantului de pe malul lacului Herăstrău au călătorit o vreme în jurul lumii până au pus la un loc gusturi și experiențe într-un meniu gourmet și o locație autentică. De curând, verile pe terasa de la Casa di David sunt și mai primitoare, iar meritul le revine arhitecților de la AA Studio, care au creat un spațiu plăcut de trecere între cadrul înconjurător și interior.

Suprafața terasei este generoasă și suficient de încăpătoare pentru 400 de persoane care își doresc să aibă parte de mixul armonios de specialități haute gastronomie, orchestră și aer curat, la umbra naturală a copacilor.

Combinația de texturi precum lemnul, betonul sau metalul, într-un design aerisit și luminos, conferă senzația unei prelunigiri firești a decorului natural din jur. Contrastul cromatic oferă ritm amenajării și înveselește terasa, iar scaunele produse de Magis îndeplinesc cu succes această misiune. La fel de ușor de integrat și într-o amenajare interioară, scaunele se remarcă prin liniile zvelte și formele sculpturale.

Chair One este un bestseller al brandului Magis și completează perfect ansamblul cu structura sa ușoară, din aluminiu, îmbunătățită cu pernuțe în diverse culori tari. Alte componente ale designului interior sunt scaunele Mood realizate din tec și benzi din fir textil ecologic rezistent la umezeală. Acestea întregesc armonios aspectul vizual și oferă parcă un plus de intimitate.

Aerul sofisticat al locației a fost clădit în timp, având la dispoziție avantajul unei rețete simple și eficiente. În vreme ce entuziasmul și experiența se echilibrează reciproc perfect, Casa di David continuă să își construiască cu migală reputația.

  • Elena Stefan
  • AA StudioCasa di Davidproiecte
mobile